Deemetibostnci Hunca life derz temizleyici ve banyo wc Temizlik ürünü ben böyle mükemmel bişi görmedim
aryadamla Asperox mavi güçten ben de çok memnunum sıkıyorum duruluyorum ovmama bile gerek kalmıyor genelde
Mamacita1 Ddrjrjrr Ben porçöz banyo için olanını kullanıyorum canısı duşakabine sıkıp ardından süngerin yeşil kısmıyla ovalayıp duruluyorum daha sonra da kuru bezle kuruluyorum ve geçiyor benim 👌🏻
Ahsenmom Ddrjrjrr bende mavi güç kullanıyorum kuruyken sıkıyorum bekliyor duruluyorum sürtmeme gerek bile kalmıyor aşırı pratik mutlaka dene bi
Kaahvelii Ddrjrjrr porçözü dikkatli kullanmanız lazım ama sıkıp içinde nefes almadan durabilen var mı bilmiyorum Ben ağzımı burnumu 10 saniye tikiyorum nefes almadan zar zor sıkıyorum kokusu kaybolunca yani 5 dk sonra falan sonra siliyorum Ve asla çamaşır suyuyla karistirmayin kokuları zehirlersiniz mazallah dikkat edin
Ddrjrjrr Kaahvelii kubr_pak seda2209 Balahatunn 16esranur Mysaa Semra41 tazebiranne_hg04 Nskyhn Gmzbiri Gizem260 minik_koala_ve_annesi Toplu cevap veriyim birikmiş mesajlar. Teşekkürler kızlar yorumlarınızı dikkate alarak, tek tek deneyeceğim 💖
kubr_pak Ddrjrjrr Gratiste ve internette Diversey Clonet Extra diye bi temizleyici var, mükemmel yapıyor duşakabini, ovalamaya bile gerek kalmıyor ıslak bezle sil yeterli oluyor, bende ne denediysem olmadı ama bundan çok çok aşırı memnunum tavsiye ederim
Balahatunn Diversey clonet kullaniyorum. Sikip, fircayla yayip duruluyorum. Yasadigim yer cok kirecli olmasina ragmen ugrastirmiyor hic
Mysaa Ddrjrjrr ben hafta da 1 kere bunla siliyorum canım sonra üzerinden silikonlu cam sille geçiyorum kurulayıp 2 senlik dusakabinim şeffaf cam ne kireclenme var ne su lekesi . Porcöz kullanma krom yerleri mahvedersin geri dönüşü olmaz
Semra41 Ddrjrjrr diversey var Hepsiburadan almıştımcok çok memnun kaldım ne denediysem bu ürün gıbısı olmadı boşuna güç harcıyordum zamanım gıdıyordu bunu sıkıyorum dusakabıne armatür kere mis🥰🥰
tazebiranne_hg04 Ddrjrjrr Ben bilmiyorum ama temizlemeye gelen abla yağ ve kireç sökücü sıkıp telliyor
Nskyhn Ddrjrjrr su çok meşhur diversey bı de yeşil su kullanıyorum ama her hafta temizliyorum anca kesiyor
Gmzbiri Ddrjrjrr benim duşakabinim komple cam cif banyo spreyi sıkıyorum 5 dk bekletiyorum yumuşak süngerle temizleyip duruluyorum en son çekçek👍🏻 izleri yok ediyo. Bi de her banyodan sonra çekçek yapmak lazım. Çamaşır suyu iz bırakıyo maalesef ki bi de tel kullanmayın çizdiği için pis görnüyo olabilir.