Dmrcsnm Sevgili anneler 20+2 erkek bebek annesiyim ama bebeğimin hareketlerimi hissetmiyorum sizler ne zaman nasıl hissettiniz acaba ?
misslavinia1 Dmrcsnm 21+6 kız bebek annesiyim. İlk hamileligim. 16 haftada hissettim. Zayıf olanlar erken hissedebiliyormuş bende zayıfım ondan olabilir. Endişelenme bu haftalarda hissedersin😊
Meliha09 Dmrcsnm 20+3 üz ben 16 den sonra karınca yürümesi gibi hissetmeye başladım şimdi ise özellikle son iki üç gündür vuruyor bile bana karnıma gayet hissediyorum ama iki dakika hissetmesem bu sefer neden hissetmedim diyorum🤷♀️
miranmomsss Dmrcsnm 23+1 bebeğim erkek 18.haftada ilk hissettim ama böyle bağırsak hareketine benziyordu belki farketmiyor olabilirsin şimdi baya tekme falan atıyor
Meresss Dmrcsnm 20 haftamın içindeyim ikizlerimi geçen hafta 1 kez hisettim bide dün ve bugun dahada net hissetmeye başladım ama erkek bebekler için biraz daha az ve geç hareket ettiklerini duymuştum bu haftalarda hissedersin merak etme canım
Sarmihce 20+3 Kız bebek annesiyim. İlk gebelik. 18.haftadan itibaren hissediyorum. Kişiden kişiye göre değişiyor. Bu haftalarda yavaş yavaş hissetmeye başlarsınız telaşlanmayın🌸
Dmrcsnm misslavinia1 bende çok kilolu sayılmam bebişte 434 gr çok küçük değil ama bilemedim , ne tür hareketler hissettiniz acaba ? ❤️
Sarmihce Dmrcsnm ilk başlarda seyirme gibiydi bir kaç gün sonra pıt pıt oldu şuan daha kuvvetli dışarıdan tenim oynuyor bu arada bebeğim 360gr😬
misslavinia1 Dmrcsnm benimki vuruyor ilk hissetigim zamanlar pıt pıt vururdu simdi daha belirgin ve daha çok hissediyorum