Pelinglmez95 Kızlar detaylı ultrasonda bebeğin nelerine bakıyorlar yaptıranlar bilgi verebilir mi hastalıklar gelişmemiş organlar vs hakkında
sym25_ Pelinglmez95 Kalbi midesi kafası bağırsağı burnu kolu bacağı ve diğer tüm organlarına bakıyorlar hatta doktorun iyi ise senin de iç organlarına bakıyor benim doktorum bu şekilde baktı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı sadece ben de biraz böbrek genişlemesi var dendi 💛
Limonzeytin Pelinglmez95 herşeye bakılıyor tüm organları,suyu,rahımın, gelişimi herşeyine bakılıyor 24 e kadar tavsıye ederm git diye
Dmrcsnm Pelinglmez95 bugün yaptırdım canım tek tek beyin beyin faaliyetleri ciğer böbrekler el ayak karaciğer safra kesesi mide kaburgalar ayrıntılı bir şekilde tek tek inceleri doktorumuz aynı zamanda rahim damalarları rahim ağzı genişliği vs hepsine baktı
Celiktss Valla ben kafamda ne canlandırdım bilmem bana ee bu muymuş oldu 😀 dedikleri gibi mide mesane göz kalp vs vs bütün organlar tek tek bakılıyo. 700₺ verdim özel muayenehanede. Gel gör ki bunu her muayenede kendi doktorum da yapıyodu zaten :)