AslanBebeginAnnesi Nasılsınız kızlarr göbüşler ne alemde benim göbek maşallah 8 aylık gibi duruyor🙊😂 68 ile hamile kalmıştım şimdi 80 kiloyum🥴 bu hafta kontrole gidicez bebişimin kilosunu çok merak ediyorum 💜 siz ne alemdesinizz sizin ve bebişinizin kilosu kaç
Ayfertufan AslanBebeginAnnesi Bende 69 ile hamile kaldım şuan 75 Kiloyum 😬 göbüşüm bu ay yeni çıkmaya başladı herkes diyor ki hamileyim demesen hamile olduğunu anlamayacağız bende istiyorum artıkın çıksın 🥹🫶
mechulhanim AslanBebeginAnnesi ben de 68 ile hamile kaldım başta 1 kilo verdiğimi sayarsak 7 kilo aldım şimdiye kadar ama bir haftada 1 kilo almışım bundan sonrası hızlı gidecek gibi duruyor 🙈 karnım bu ay epey belli artık bol giymeme rağmen hamilelik anlaşılıyor, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah☺️
Tospikannesiiiii AslanBebeginAnnesi ben de 29 a dogru ilerliyorum 28 haftalık ken 1300 Dü kilosu şimdilik 6 kg almışım umarım çok almam 😊
Cns15 Şuan 28 ben ama 6 kg aldım toplam 52 hamile kaldım 58 oldum 🥰karnım çok yok herkes 4-5 aylık sanıyor 😬
Tospikannesiiiii AslanBebeginAnnesi ilkte 17 kg aldım toplam bunda da başlarda bulantı yakın zamanda da korona derken çok alınmadı
AslanBebeginAnnesi Tospikannesiiiii Ay ben bu bebegimi hayırlısıyla bir doğurayım da ikinciye hamile kalınca diyetisyene gideceğim ikincisinde böyle şişmek istemiyorum😫😰
Minigim38 7 kilo da ben almışım 🤦♀️ne ara bu kadar kilo aldım bilemedim. Karnımda baya büyüdü yukardan bakınca ayaklarımı göremez oldum 😄😄 karnımın ortasında top taşıyor gibiyim bel ve kasık ağrısı bde sıcaklar mahvetti beni ölmedim sürünüyorum iste😄😄😄
AslanBebeginAnnesi Minigim38 ay resmen ben🤓😂. Çevre de benim moralimi çok bozuyor mesela şey diyorlar sen şimdi böyleysen sekiz aylık olduğunda evden dışarı çıkamazsın falan resmen moral bozmak için sırt sırta vermiş gibiler😩😂
Minigim38 AslanBebeginAnnesi ayy evet evet bide bunlarla uğraşıyoruz bebek doğduğunda nasıl bakacaksın falanda diyen cok 😏