yanikkozaanne LamiyaCetinkaya t çizgisinin c çizgisi kadar koyu ya da daha koyu olması gerek yumurtlama henüz olmamış bence
Burcu0707 LamiyaCetinkaya yumurta olmamiski catlama olsun testler3 devan edin bu t hafif koyulasinca yumurtadan saymayin bosa umut eder beklersiniz
Burcu0707 LamiyaCetinkaya 27 +15=42 gun de adet oluyorsun demektir 27 ci gun ikisi ayni koyukta kuruma cizgisi gibi olmus hep 15 ekle 30 gundemu gordun yumurta 30+15 yap.27 gore senin 11 gun sorna adet olman lazim bunlari hep hesap et
LamiyaCetinkaya Bugün ekstra bir batma hissi ve mide yanması var bu arada, çatlama belirtisi olabilir mi
LamiyaCetinkaya Bellks Bugün sabah değerlendirdim ya umarım tutar 🤩 teşekkür ederim insan kendi yapınca aklı karışıyor, birilerinin fikrine ihtiyaç duyuyor 😁
LamiyaCetinkaya ipekveatlas yanikkozaanne kızlar ilginç olan şey şu ki 3-4 gündür yoğun akıntım ve kasıklarımda ağrı var
yanikkozaanne LamiyaCetinkaya olabilir canım belirti olur kiminde kaç gün sonra yumurtlama olur teste devam et sen sıvı alimina dikkat ediyorsun değil mi test öncesi 1 saat sıvı tuketme
LamiyaCetinkaya yanikkozaanne 2 saat önceden sıvı alımını kesiyorum ve tutuyorum aslında. Hemen hemen yakın saatlerde yapıyorum. Ben de şaşırdım yumurtlama olmadan bu kadar belirginleşip bir anda silik olabilir mi? Bana aslında eşit gibi geldi ilk test ama
LamiyaCetinkaya Burcu0707 tamam canım teşekkür ederim, evet özellikle buna dikkat edicem bu ay, 14 gün diye biliyordum ama bakalım
Burcu0707 LamiyaCetinkaya tm 27 gun ayni koyuluk ise adet olmana 11 gun kalmis demek olur ins gebelik olur olmazsin ama emin olmak gerekir yhmurtqdan
LamiyaCetinkaya Burcu0707 yok değil, aslında tam akıntılar başladı test aldım acaba yumurtlama mı diye. Daha önce yapmamıştım. 4 gündür üst üste her gün yapıyorum bugün silikleşti t çizgisi
Burcu0707 LamiyaCetinkaya anladim canim bence adet olmayi bekle adet bitimi hemen test3 basla bosada harcama pahali suan onlarda.allahim sizler3de nasip etsin
Burcu0707 LamiyaCetinkaya ikimciler nazli oluyor dilerim saglikli bir kizin olsun seninde benimde ikinci sabah sezeryane giricem :))
LamiyaCetinkaya Burcu0707 Yaa ne güzel 🤩🤩 İkisini de huzurla sağlıkla büyüt inşallah, güzel günlerini gör 🤩