hayalbahcem Ya bu ne smdi reglim bitti 3.günümdeyim 2 gün yaptıklarım normal kötülükte çıktı bugün yaptığım 3.olan c ve t koyu değil çık açık test bozuktur diye 2 saat snra tkrr yaptım yine aynı bite böyle olur çatlama bitince c kısmıda mı silikleşiyor.
Burcu0707 hayalbahcem kac gun regli oluyorsun mesela 6 gun diyelim 3 gun yumurta gordum diyorsan 6+3=9 9+15=24 gundemi adet oluyorsun sen
hayalbahcem Arirang cçizgiside silik olunca testlerde tuhaflık var sandım normal yani dimi bu renkte olması
hayalbahcem yanikkozaanne bugün değerlendirdik o testte bugün inşallah tutar peki c çizgisi neden bu kdr silik oda mı azalıyor koyuluk olarak
hayalbahcem Arirang ilk yumurtlama ne zamandı bilmiyorum ki regl bitti ertesi gün yaptığım 1.test olan o gün ve bugün değerlendirdik umarım kaçmamıştır ve umarım tutar. Ay ortasında tkrr test yapıp bakıcam normalde 14.günden snra oluyordu cnkü gecikme yaşayınca bu ay reglide şaştı galiba 😀
hayalbahcem Burcu0707 normalde 6-7gün sürüyor lekelerin bitmesi. 24 günde de olmuyor pco var bnde her ay oluyorum ama diğer aydan bir iki gün geç oluyo bazen düzenli oluyor. Bu ay 10 gün gecikti regl biter bitmez test yaptım koyuydu regliyken ilk defa yumurtam olmuş test yaptığım gün ve bugün değerlendirdik