Asli-beren Bı kızım var çalışıyorum ve hamileyim her hafta yarım gün gelecek birini arıyorum. Ama ben yokken temizlik yapıldığı için hep kötü yapiyorlar ben temizliği güzel birini arıyorum. Ben yokken de işini güzel yapacak biri.
Esiii06 Asli-beren merhaba bende arayış içerisindeydim ama bulamayınca Armut uygulamasından bir bayan ayarladım geçen hafta. Açıkçası 8 aylık hamileyim diye çok özenerek yaptı. Ama Açık açık başkasına böyle iyi yapmadığını da söyledi. Güvenilir olması açısından dilerseniz uygulama üzerinden saatlik ayarlayabilirsiniz en azından bir problem olursa muhattap bulabilirsiniz
Asli-beren Anneyim0607 valla doğru düzgün birini bulmak da dert oldu artık. İnsanlar paraya mi doydu ise mi doydu bilmiyorum. Ah hamile olmasam iyi kötü kendim yapacağım. Ama eşim izin vermiyor zaten haftasonu kızımla ilgilenmem gerekiyor illaki. Neye yetiscegini şaşırıyor insanda.
Esiii06 Mervekrek uygulamadan evinizin odasını metrekaresini vs detaylarını yazıyorsunuz birde saatini yazıyorsunuz fiyat çıkıyor. Benim evim için 437₺ fiyat çıktı