Zeyneb99 Ben 10+2 hamileyim bugun karnimda sanki bi sey hisss etdim brbek ola bilirmi acabaa cox tatli bi hosdi bir kac saniye sonra sol tarafima agirlik cokdu sonra sag tarafima oldu bu boyle
Hatunnn Zeyneb99 degildir canm cok kucuk suan okdr agirlk hissettircek kadar degil 200 gr anca vardir suan:)) bole dalgalanma gbi bi gecis gbi hissediceksin ilk zamanlarda yeri genis oldugu icin 16 haftalardan sonra hissedersin
sulfat Zeyneb99 canım bende 11+3teyim. Hiç bi kıpırtı hissedemedim şimdiye kadar. Oyüsden bi fikrim yok.
Sedaahmet Zeyneb99 Ben 13+5 oldum bugün ama şuana kadar hicbirşey hissetmedim. Sadece göbeğimin biraz altında sağ tarafta hafif yükseklik oluştu. Yani sol tarafa göre sağ taraf birazcık yüksek duruyor. 😍 doktorda zaten hep sağ taraftan bakıyordu
Asiye1997 Sedaahmet hissetmessin cnm daha dur 19 haftalkta hissetmeye başlıcaksin kendinizi kasıp bebeği uzmeyin
Mirzaprens İlk gebelikse 19 dan sonra asırı hafif hissedeceksin şimdiden hissetmen çok zor Bn 15 de bi kere hissettim gibi ama emin bile olamadım 19 da cok az Bi hissetme kasınma gıdıklanma gıbı oluyor sabretmek gerek hayırlı olsun bu arada
Mucizeana Zeyneb99 21+4 üm şuan ikizlere hamileyim 19.haftadan beri hissediyorum bebek değildir şuan hissettiğiniz 🙈
Tontisannecik 13+1 im doktor 1 bucak ay sonra hissedersin dedi. Ben de hissetmiyorum. Sabırsızlanıyoruz o yüzden hemen bebeğe yoruyoruz
iremby Zeyneb99 18.haftada net hissettim bebegimi. 16da falan tek tuk hissedenler var ama genelde 17 18 19 20 ve sonrasi hissediliyor. 10 hafta cok erken.
Aysedakak Bn de 10haftalıgın ıcındeyım sankı karnımda karınca var gıbı bırsey hıssetm ıkıncı gebelıgım ıkıncıde hıssedrlır derler ama emın deılım🤔
Sedaahmet Asiye1997 kendimi kasmıyorum zaten canım. İlk hamileliğim olduğu için bebek hareket etse bile anlamam 😁
Asiye1997 Sedaahmet benimde ilk hamilelgim 😀 19 haftamda hissettim hatta önce korktum nolyr dedim sonra anladım bebeğimin hareketleri olduğunu o hareketleri hissetmeye başla hergun uyanınca acaba bugün niye daha hareket etmedi diceksin mükemmel bir duygu🙏