Rabia9905 Merhaba anneler 7+5 den selam dünden beri sürekli devam eden ve hiç kesilmeyen bulantım vardır bugun 3 kere kustum ve sarı kustum normalmi
Meyraas Rabia9905 Sarı ve acı kusuyorsanız safra çıkartıyor olabilirsiniz Genellikle aç karna safra çıkartılır bu yüzden uyandığınızda hızlıca bi iki lokma yerseniz safra çıkarmazsınız
Hulus Rabia9905 safra kusuyorsunuz muhtemelen su şeklinde. Ben ilaçsız çözüm bulamadım. Şuan 29 haftadayim ilacda artik çözüm olmamaya başladı.
Melek_Erten Rabia9905 bende tipki böyleydim. Safra çıkartıyomusuz. Ben ilk hamilelgimde 5. Hafta bi basladi 40. Hafta doguma girdm ebeme bi dk ben kuscam dedm kustm öyle doguma girdm😂😂 lanet bisi. Simdi ikinci gebeligim ilki kadar beni mahfetmese de yine kusmalar var malesef buna cozum bulaniyorum. Prilamda çok etkili gelmiyo bana
Meyraas Rabia9905 Doktorum bana bebek için zararsız olduğunu söylemişti, sadece kusarken seni çok zorlar o yüzden çok aç kalma, sık sık bir şeyler atıştır ki rahat çıkarabilir demişti
isimsizzz Rabia9905 Mide suyunu kusmussun , rahat bi 30 kere sarı kusmayı yaşadım , normal kuzum , sadece kusma sayın günde 5 i gecerse acile gitmende fayda var ❤️ yediğin yiyeceği kusman da bu sayıya dahil tabi
isimsizzz Rabia9905 git bence de, devlet hastanesi doktoru dedi bana 4-5 i bulunca serum takviyesi yapilmalı diye