anneyelizz Selamlar , 30. gebelik haftamda yaklasik 10 saat surecek bir arac(kendi arabamizla) yolculugu yapacagim, daha once bu haftalarda boyle bir yolculuk yapan oldu mu? Tavsiyeleriniz var midir?
Cnslrsln anneyelizz ben daha erken haftalarda yaptım karnım bile belli değilken şu an 31. Haftamdayım eşim iş için balıkesire gidecek bana istersen gel sende tatil yaparsın diyor ama hiiiç gözüm yemiyor eğer yarım saat fazla oturayım hemen kasıklarım ağrıyor ama özel arabanda istediğin zaman yatabilirsin sık sık durursunuz hem temiz hava alırsın ki zaten sık sık tuvalet ihtiyacın olur diye düşünüyorum su içtiğimiz için durduğunuz tesislerde temiz bir mescid varsa yarım saat yatarsın derken daha uzar yol ama en azından sağlıklı olur.
_ozlmm anneyelizz bende en son 25. Haftam da yaptım cumartesi doktoruma sordum tekrar yapabilir miyim kısa bi uzun yol kaçamağı diye çok sıcak bakmadı illa da gitmek istersen son kez git sonra kapatalım artık dedi öyle deyince bende vazgeçtim gitmekten 30 haftalığım diyse haftaya bir uzun yol yapmayı düşünüyordum ☺️
dezgi anneyelizz ben gittim cancağızım. Tam 30 da gittim dönerken de 31 haftalik olmuştum ama yatak da yaptık arada bir uyudum yine 10 saat gittim bende. Ve gece yola ciktik sabaha karşı vardık sakın ha öğlene kalma gündüz yolculuğu çok çok seni zorlar