Sevgili bebeğim, buraya yazıyorum çünkü en azından senin için bir anı kalsın istiyorum. Dünyaya gelebilseydin eğer 2 muhteşem abin vardı. Seni çok sevecek, gözünden sakınacak annen ve baban. Kısmet değilmiş. Bugün kalbinin durduğunu öğrendim. 10+6 haftalıkken. Yani muhtemel 3 gün önce. Ben 3 gündür biliyordum gittiğini, öyle derin hissettimki. Randevu gününü beklemeden bugün erken gittim hastaneye. Ekranda görür görmez anladım kalbinin atmadığını. Cinsiyeti görebilir miyiz diye sordum doktora en azından hakkında bir bilgi sahibi olmak istiyorum dedim. Göremedik tabi küçük olduğun için. Özür dilerim senden. Çünkü tüm problemlerim yüzünden belki de bağlatmalıydım tüplerimi, çok sıkı korunmalıydım. Ben mühim değilim ama sana bunu yaşatmasaydım keşke. en büyük abin 4 yaşında olan kerem tam 6 sene sonunda 4. Tedavide gelmişti. Üstelik 34. Haftada ani gelişen eklemsi ile. Doğal yolla gebe olmam imkansızdı. 13-17 kromozom translokasyonum, kan pıhtılaşma problemim, haşhimato troidim var ve sol tüpüm yok. Biliyor musun tüm bunlara rağmen 1 yaşındaki küçük abin demire hamile olduğumu öğrendim doğal yolla. Doktorların imkansız bu gebelik dediği demir abin aminiyosentezden tertemiz geldi ve sağlıkla doğdu. Son hafta kolestaz yaşadım. Sonra seni öğrendim. Nasıl korktum anlatamam. Sağlıklı mı? Ölmeden doğurabilecek miyim? Yanıma bize bakmaya 1 aylıkta olsa kim gelecek, hepinize yetebilecekmiyim? Biliyorsun sende çok korktum ama senden vazgeçemedim. Ne olursa olsun hiç uyumasamda biri 4.5 biri 1.5 biri Yenidoğan 3 bebeğe bakarım dedim. Rabbim yokluklarını yaşatmasın. 10 gün önceki randevuda kafa şeklini garip buldum. Doktora söyledim bence de ama erken diye bişey demedim dedi ama ben biliyordum ciddi bir anomali vardı ve sen gidecektin. 3 gündür de içimdeki boşluk olmadığını bana hissettirdi keşke sende abilerin gibi sağlıkla gelseydin. Gül gibi bakardım sana da. Rabbim cennetinde kavuşturursa seni doya doya öperim orada. Her ne engelin varsa o engelinden öperim severim sarmalarım seni. Ben Seni sevdim yavrum. Çok istedim. Doktorun bugün dediği gibi sen aldırmadın başta yaşasın diye elinden geleni yaptın. Kısmet değilmiş.