minikkurabiyelerinannesi Aysusen4 yerleşme kanaması da olabilir ama bence bekleme bi doktora git en azından için rahat eder
Sultanalkan Aysusen4 bende de aynı şekil o haftada olmuştu hastanede gittiğimde normal dedi benimki 3 gün sürdü hamile olduğumu bilmediğim için gitmedim dr.a sonra gittiğimde söyledim normal dedi yerleşme kanaması olabilir dedi şuan 11+4 günlük olduk bebeğimle.
Semilk05 Yanı sıra aşırı karın ağrısı bel kasık ağrısı ve kanama adet gördüğünüz gibiyse doktorunuza gidin hemen
Aysusen4 minikkurabiyelerinannesi doktora gittim beta hcg 16 bin olmuş yükselmeye devam ediyor kesede normal gözüktü progeston ilaç verdi biraz dinlen dedi yerleşme kanaması yada düşük riski olabilir dedi
minikkurabiyelerinannesi Aysusen4 O zaman biraz dinlen bu aralar uzan falan iş falan da yapma gerekirse 😌😚
1erkekkannesiiii Aysusen4 ilk gebeliğimde yaşadım kanama giderek arttı ağrı vs geldi düşük yaptım. İkinci gebeliğimde de lekelenme yaşadım ama ufak oldu bitti daha devam etmedi progestan başladım cok şükür sorun olmadı sağlıkla kucağınıza alalım ınsallah 🫶