miraylihayat zehramiray ben kızımı 36. Haftada doğrudum 2550 doğdu 2100gr kadar düştü uzayan sarılığımız vardı bir gün kuvözde kaldı.
Cookiee zehramiray 36. Haftaya girdiğim gün doğum yaptım , 3140 Gr doğdu oğlum çok şükür bi sıkıntı yaşamadık küveze girmedi
bykarakan 36+1 de plesanta yaşlanmasından doğum yaptım 2.5 kg doğdu 2. 2 e düştü ama küveze girmedi gayet sağlıklıydıı ve yaşlanma 33de başlamıştı
zehramiray bykarakan Allah saklasin bende 36da sezeryan olucam bu cumartesi inwallah benimkindede bir problem olmaz kuveze girmez
Fatma023 bykarakan bana da 32+0 da plasenta yaşlanması var dedi doktor. 34+2 de gittiğimizde 2376 gramdı. Kilosu normal dedi korkulacak bir şey yok şu an dedi ama benim de içim rahat etmedi. 36. Haftada yine gel dedi haftaya gideceğiz inşallah olumsuz bir şey olmaz. Allah yardımcınız olsun inşallah 🤲🏻
bykarakan zehramiray inşallah canım biraz inliyordu doktor ağlat sesi çıksın ciğerleri açılsın yoksa küveze alırım demişti kiloya da takılma kilosu 3 4 olsa bile küveze giren bebek var
bykarakan zehramiray kalbinizi ferah tutun 10da ameliyata girdim 10.25 de kızımı getirmişler aileme onu görene kadsr her şey ondan sonrası sizi zorlamaz 🌸
bykarakan Fatma023 bencede kilosu iyi yavaş yavaş beslenme durur demişti bana bizde bir andw durdu yememe içmeme extra dikkat etmeme rağmen bir haftada 50 gr almıştı mesela sağlıkla doğsun da zayıf olsun bebişin 🥰 benimki şimdi 11 aylık oldu maşallah kilosu boyu fazla bile geliyor
Naz0123 zehramiray benimde çok azdi suyum ilk dogumumda 36 da normal doğumla aldım kucağıma 4 yıl önce ☺️
zehramiray hulya_6363 10 gun once gitdiyimde 2.500 idi canim simdi bilmiyorum ..sen neden 36da dogurucan peki?
hulya_6363 zehramiray bebeğin suyu azalmis canm :( ve kilosu da az 2.200 kilo çok alamıyor tek arter vene sahip dye
minisinannesiiii hulya_6363 kiloya hic takılma benim oğlum 3600 doğdu sonradan çok zayıfladı arkadasim benden 1 hafta sonra erken doğum yaptı 2 kiloydu bebeği benim oğlanı geçti valla
Semra41 Ben 37+2 de olcam sezaryen çok bel agrılarım var karnımda sertleşmelerım agrılarım çok suan 34 haftalığım dr um dayanamıyorsam alırım dıor ama küvezde kalır gerek gormedım 3 hafta daha dayanırım dedım ama çok zorluyor