aylinpalaa Merviiss 36+0 yalancı sancılar başladı bende ama çok sık değil tabi ki 🙂 iki gündür kalçamın sol tarafına giren batar yüzünden daha kötü durumdayım sanırım🥲
tazebiranne_hg04 Merviiss 36+4 yalancı sancılar var nstde de sorun çıkmıyor bebiş aşağı iyice inmiş umarım 40 lara uzamadan sağlıklıca doğar 🥲🙏🏻
Dyg___ Merviiss 36+1 de kontrole gitmiştim muayenedede nstde de hiçbir sorun çıkmamıştı. 2 gün sonra 36+3 te aniden suyum gelerek doğum yapmıştım 😊 erken doğum riskimde yoktu. Şimdi bebeğim 1 aylık oldu 🥰 Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin 🙏🏻
ada58 Merviiss karnımın aşağıya doğru indi,yalancı sancılar başladı arada geliyor.korkuyorum bi yandan, su kaçağım vardı zaten 28. haftadan beri daha da arttı bi kaç gündür.burnum büyüdü sanırım biraz ama kızarmadı 😁
Merviiss aylinpalaa bende 36+3 yataktan kalkarken koltuktan kalkarken karnım batıyor bazen sanci yok şuan
Alonewomen1 36+3 üm sancim ağrım yok aşırı terleme var ruhsal olarak sıkıldım bunaldım tükendim endişeler var
Merviiss Alonewomen1 bende tam 36+3 üm:) bende de yok ama ayak ve bacaklarım davul gibi :( midem aşırı bulanıyor ve ağzımda acı tat var
Merviiss tazebiranne_hg04 bende 36+3 yarın kontrol var bakalım dr ne dicek sanci hissetmiyorum nst de ne çıkar bilemicem:)
edbyt Dyg___ ay ben de 36+4’teyim😇bugğn kontrolüm vardı.haftaya salı ya da perşembe gelir dedi Dr.çok heyecanlandım😀kaç kg doğdu bebişiniz peki
ozgerbas 36+4 deyim heryerim ödem aşırı şiştim toplamda 14 kilo aldım 2 hafta sonrada sezeryana giricem.. gercekten hemen yoruluyorum ve modum cok hızlı degısıyorr hemen kucagımıza alalım bebıslerı
Dyg___ Merviiss evet maalesef 13 gün küvezde kaldı çok zordu 😞 doğum normal oldu 1 saat 45 dakikada oldu bitti kolay oldu çok şükür inş sizinde öyle olur😊 bebişim iyi ama aşırı gaz sancılarımız var ve kaka yapamıyo çok ağlıyo sancı geldiğinde ne uyuyabiliyo ne emebiliyo anca 4-5 gün de bir fitil vererek kaka yaptırıyoruz kendi yapamıyo. Onun dışında sorunumuz yok çok şükür🙏🏻
Dyg___ edbyt 2900 doğdu ama erken olduğu için 13 gün küvezde kaldı 😞 heyecan çok normal her anı ayrı bi güzel😊 hamileliğin son günlerinin tadını çıkarın o bile özleniyor ☺️
ozgerbas edbyt bebişinizin cinsiyeti nedir kızlar erken geliyor diyorlar ya valla panık oldum bizimkide gelıverırmıs tutustum suan
11secil 36+0 İlk kahvaltıda inanılmaz midem ağrıyor. Bir de dün karın ağrısı yaşadım hafif dinlenince geçti. Yatakta dönerken çatı ağrıyor ama bu aylardır var bunun dışında oğlum gece 3 olunca coşuyor dhhdhd🥲 İşi gücü saldım bekliyoruz bakalım küçük sevgilimi 🥰
Sultankygsz 36+3 benım de yalancı sancılar var oturup kalkmak çok zor heryerım şişti peki bu yorumu nst den yazmam 😂
Merviiss Dyg___ inşallah kolaylıkla atlatirsiniz sagliklica büyürler:) teşekkürler Amin inşallah cümlemize