bulut_ailesi 39+5 iz heyecanlı gibi aynı zamanda stresli gibiyim belki benim gibi varsa konuşursak daha iyi hissederiz🥰
04Aysegul_ bulut_ailesi aynıyız cnm ya bir an önce doğurmak istiyorum ama bı yandan da çok korkuyorum 🥰
prenseslerblogg bulut_ailesi ah kuzum ben daha 38+6 dayım ama bende bir an önce doğurmak istiyorum🥹 karnımda sürekli sertleşiyor ve sürekli de bir akıntım var 😕 inşallah sağ Salim kavuşuruz
Tatlisannedilekk bulut_ailesi 39+2yim gelen giden yok🙄🤦🏻♀️ bide 2.hamileliğim, oğlum abisi gibi gelmek bilmiyor
bulut_ailesi 04Aysegul_ hep kız erken gelir diye millet konuşunca insan ister istemez erken doğacak diye sartlamisim 40 a yaklaşınca bir değişik duygular içindeyim yani garip garip ah bu hormonlar🐣 sancı vs oluyor mu arada sizde
04Aysegul_ bulut_ailesi oluyo tabi ya. Hatta bi an tamam dogruyorum artık diyorum tekrar sancı gidiyo 🙄🤦
bulut_ailesi Anamurlu merdiven inip çıkma squat falan onları yapıyorum ben de ama bakalım ne olacak 🐣
melikeyimmmmm 39+0 olduk ne gelen var giden 3 gün önce nişanım geldi ama açılmam ve sancım yok bakalım ne zaman gelicek 😂