AysemCiftci Bebek gelişimi ve kese yapısından cinsiyet tahmininde bulunanlar oldu mu okuduysa doğruluk payı nedir kızlar böyle doğru çıkan veya bu durumla karşılaşan oldu mu aranızda ? 🧡🧡🧡
DenizinAnnesiiiii AysemCiftci kese yapısı şekli, Çin takvimi, Rus takvimi, yüzük testi hepsi yanlış çıktı bende😀 kesin olanı iki bacak arasını görmek gerisine inanmayın
Melek_Erten AysemCiftci benim ilk kizim oldu suan 1 yaşında burda tahminde erkek dediler. Kiz cikti. Simdi ikinci hamileyim. Ay sonu cinsiyet belli olacak buna da kiz dediler bakalm. Ama erkek hissediyorum bakalm nolcak
AysemCiftci DenizinAnnesiiiii Öyle mi 😄🥰gerçekten inanmamak lazım böyle şeylere ama öyle bir anlatıyorlar ki kesin çıktı falan diye yanılan olan var olmayan var anlayamadım bende 😄😄
AysemCiftci Melek_Erten sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşAllah 🙏🏻 merak oluyor insanda gerçekten böyle şeylere ister istemez konuşulduğu için başvurabiliyorsun, elbette en iyisini doktorlar bilir 🧡🙏🏻🙏🏻
Melek_Erten AysemCiftci aminn cumlemiz sağlıcakla alalim yavrularimizi kucaklarimiza. Ama iste bi kac hafta daha sabredemeyip burda soruyoruz 😂😂 kendimizi avutuyoruz iste dediginiz gibi kesin sonucu doktorlar söylüyor