Gnl35 Ezgican- valla ben doğum yaparken sancı 40 50 arasi gitti geldi. Ben o arada sancı çekerken ebe normal dedi sorduğumda. Sorduktan 20 dk sonra doğdu 🙂
Cns-03 Haftanın içindeyken cuma günü kontrolüm vardı nstye girdim 20 dk içinde 3 kez ve 80 100 civarında çıktı sancıların hepsi de. Doktor nerdeyse doğuracaksın dedi 🥹 bende hiç hissetmiyorum o yüzden sudan çıkmış balığa döndük. Bu çarşamba tekrar gidecm tekrar nstye bağlayıp bakacak doktor. Ama hala 36. Haftanın içinde olacz. Tekrar sancı çıkarsa ne olacak bilmiyorum 🙄 doktor 15 Ağustostan sonra hazırlıklı olun dedi. Ama şuan erken olduğu için suyum falan gelir diye de korkuyorum. Bu arada hiç açılma yok bebek doğum pozisyonunda
Ezgican- Cns-03 dikkat edin kendinize aman yormayın kendinizi istirahat edin bolca, biraz daha beklesin içerde 🙂🙏🏽
Cns-03 Ezgican- doktorum da dinlenmemi söyledi. Ben çalışabilir raporu almıştım işe devam ediyordum çarşamba gün ki kontrolden sonra sanırım istirahate geçicem gibi görünüyor
GunEsila Fatma-onal rutin kontrolum vardı nst de çıktı sancı yatış verdiler şuan çıktım hastaneden 2 hafta sonra yine kontrolüm var