Kivircikkuala Mor_papatya_ Benim bugün 5.günüm sürekli biticek gibi oluyor 4-5 saat sonra yeniliyor sonra yine aynı oluyor senin nasıl oldu kuzum
Mor_papatya_ Kivircikkuala Aynı o zaman benim de 5 günüm bı ara azaliyo gibi oluyor sonra yine aynı. dün sadece çok az kırmızımsı iki üç damla geldi. Bugün azaldı artık. Yarın hastane gidicem inşallah 🙏🏼
Damla1995 Kivircikkuala ucundede duzenli olan reglim 2 ve 3 gun gecikmesiydi.cnki gecikmezdi hic. Ve birde acliga dayanikli olan biriyim kolay kolay acikmam aç bile kalirim yani. Ama hamileliklerimde saat basi deli gbi acikirdim sanki gunlerde hic bisi yememis gbi. sagda solda yolda izde habire elinde bisiler yerdim regl olmya 10 gun kala falan aclk belirtim baslardi ondanda cok supheleniodm ha bide son olarak oldugum yerde uyuklardim hep normalde uykusuzluguda dayanikliyim sabahlayan insanimdir.ben haricinde cevremdekiler bile suphelebiyodu o derece 😀
Evlatlarimcanim Kivircikkuala Ruh halim aşırı değişmişti . Gerginlik , İçimde bi huzursuzluk . Regli olacağım sanırım o yüzden diyordum . Ama hiç bir regl öncesi böyle ruh hali değişimi yaşamazdım. Birde sol kasıgımda minik minik 3 4 dakika süre. Ağırlar . Regli olmam gereken sabah olmadığımı görüşünce hemen test yaptım pozitif çıkmıştı . Başka belirtin olmadı .
Sevimm5234 Kivircikkuala ben agizmda değişik bı Tat vardı bide kasik ağrım vardı ama adet agirsi diye şüphelendeim günün geçiyordu tedavi görüyordum beklemediğim anda çıktı 🤭Allahım kimseyi kucağına boş birakmasin inşallah
semasuuu mide bulantısı nedir bilmeyen biriydim. öğürerek yemek yaptım iki kere önemsemedim sonra kendi evimden tiksinmeye başlayınca emin oldum… tam 1 aylık öğrendim
Esrakrhn Kivircikkuala kusma ve ishal olmuştum ama öyle böyle değil herkes hamile olduğumu söyledi meğer belirtilermiş🤭
Emirsmomm Kivircikkuala ben hamile oldugumu hissetmiştim 1-2 gün sonra 10 gün boyunca sık sık idrara çıkıyordum
Ceylanercel Ben sık sık idrara çıkıyordum yarım saatten bir ve bu artmaya başladı sabah abim aradı beni rüyasında görmüş hamileymişim bende direk test aldım pozitif çıktı, aynı gün eşime süpriz yapmıştım 🥰
Dilek-K0 Ceylanercel beni de kardesim gördü ve ben kendimi görmüştüm süpriz yapmak istedim eşime ama dayanamadım 😂
21052022 Benim gögüslerimde hassasiyet oluştu ve canım biseyler çekti ilk etiğe aşerdim halsizlik yorgunluk oldu ben öyle farkettim hamile olduğumu
ulkuhandhm Kivircikkuala yüzümde sıcakta oluşan küçük küçük sivilceye benzer şeyler olmuştu alın bölgemde 😂 anlamamıştım ama onda da meğersem hormon değişiminden dolayı olmuş oda
Busbusu Dilek-K0 arada ağrılar illaki oluyo çok şiddetli değilse korkmayın bence bnde sürekli post açıyodm brda😀