eylulicten Kizlar herkese selam, bebisin kıyafetlerini yikayacagim ama bende askilik yok kurutma makinesi oldugu icin. Tecrube edenler var mi? Kuculme yapar mi?
Efkarli-Barbie eylulicten sadece bebek kıyafeti değil bazı kumaş türlerinde az da olsa çekme yaptırır kurutma makinesi :)
Deletedmom52620 eylulicten sanmıyorum canım benim arkadaşımda bu şekilde yaptı hatta dediği tek şey ne kadar güzel kendi evime de alacağım oldu 😎
gldn065807 eylulicten 5 aya yakındır kurutmada kurutuyorum kızımın kıyafetlerini hiç bişey olmadı zaten bebek programı var onda kurutturdugun zaman hiç birşey olmadı ve utuyede gerek kalmıyor çünkü yüksek ısıda kurutuyo☺
Asilbaby Ben kurutma kullandım ama öyle küçülme falan olmadı ya. Yine de emin değilim sonuçta bebiş henğz giymedi bakmayla cok anlaşılır mı bilmiyorum.
eylulicten Efkarli-Barbie evet maalesef esimin mesela kiyafetleri bazilari kuculuyor ama benimkiler ayni :)
eylulicten Deletedmom52620 tesekkur ederim bilgi icin :) en hassas programda ayarlamaya calisicam bakalim
eylulicten gldn065807 arcelik makinem pamuklu dolap kuruluguna atacagim bende bakalim :) tesekkur ederimm 🙏
Driia Hepsini kurutma makinesinde kuruttum zannetmiyorum küçüldüğünü bebek programına attım. Küçükse 5 yaşındaki kızımın ki küçülürdü. Ben herşeyi atıyorum kurutmaya