Esinzhl Kızlar decavit kullanıyordum sonra hastanede yatış süreçlerim oldu o arada yeni reçeteler yazıldı derken bir süredir decaviti kullanmayı bırakmış bulundum. Kafama takıldı Siz kaçıncı haftada bıraktınız yoksa gebeliğin sonuna kadar kullandınız mı ?
Cdem21 Esinzhl decavit kullanmadım ben ama regenesis max kullanıyorum doktorum yazmıştı doğuma kadar hatta doğumdan sonrada kullan sütünün kalitesi artar demişti
Annebabaoluyoruzz Esinzhl 35. haftamdayım decavit kullanıyordum çok mide bulantısı yaptığı için regenesise geçtim bu da biraz bulantı yapıyor ama idare ediyorum bebeğin kilo alımını vitamin ilaçları çok etkiliyormuş hemen kullanmaya devam etmeni tavsiye ederim ☺️
Esinzhl _ozlmm @Cdem21 Anladım teşekkür ederim. Kullandığım sürece bebeğin gelişimi çok güzeldi bıraktığımdan beri bebeğimin kilo alımı çok çok yavaşladı. neden olabilir diye düşünürken bu geldi aklıma ilgisi olabilir mi acaba diye. Doktorlar kilosu normal diyor çok üstünde durmuyorlar ama yine de aklıma takılıyor
Denizovski Esinzhl Gebeliğin sonuna kadar bırakmayın bebeğin kilo alımı için çok önemli. Emzirme döneminde bile kullanmamı söyledi doktorum.
Minigim38 Ben hic bir vitamin magnezyum demir d3 kullanamıyorum 🥺🥺 hepsi yan etki yaptı cok siddetli isal yaptı ve isale baglı basur oldum keske bende icebilseydim belki bel ağrım kasık ağrım azalırdı🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Esinzhl Minigim38 anne ve bebiş için çok önemli gerçekten. Sizin için de geçici bir süreç olduğunu düşünün inşallah sağlıkla kucağınıza alır bütün ağrılarınızı unutursunuz 🌸
Esinzhl Annebabaoluyoruzz bende yan etki yapmamıştı ama bebişler için idare ediliyor işte böyle şeyler yeter ki iyi olsunlar 😊 doğumum yakın aslında ama başlayacağım tekrar