fndsngln kızlar bebeğim 2880 kilo 47,5 cm doğdu. Erkek. İlk zamanlar kilo kaybetti ama şimdi toparladı. Kızlar boyu çok mu kısa :( dr una sordum şimdilik sorun yok dedi. Ne tür bir sorun olabilir ki? Kafaya taktım :(
Usnac1995 fndsngln benimde yeğenim 48 cm doğdu hiç bir sorun olmadı ne olabilir ki. Biri de 49 cm doğdu mesela. Bilmiyorum ama ben hiç sorun olduğunu görmedim daha önce
Bebegim_veben fndsngln bende 42 santim dogmuşum şimdi 162 ne sorun olabilir ki doktorunuzda sorun yok demiiş zaten
fndsngln Usnac1995 ne bileyim canım. İnternetten bakıyorum normali 50 cm diyor. Doktorda şimdilik problem yok yazınca tedirgin oldum.
Melek_Erten fndsngln sağlık ocağı genel takip ve aşi takibi yaparken surekli boy kilo bakiyor canım duzenli takip et. Suan bi sorun olduğunu düşünmüyorum ki her bebek 50 uzeri olacak diye bisi de yok. Biraz bnce aile genetik faktörler de etkiler bnce
Benimdunyam_ fndsngln boy kilo biraz da genetik. Oğlum 4750gr 57cm doğdu ama babası da ben de uzunuz. Önemli olan sağlıklı olması🌸 iyi olsunlar yeter ki hiç dert etmeyin. Kilo da alır büyüdükçe boyu da uzar🙈🫶🏻
Ascanne25 Kızım 47 cm doğdu şuan 4 yaşında 102 cm ve gayet normal boyu. Bence aileler artık boya kiloya takılmamalı kısa boyluysa vwya zayıfsa sokağamı atıcaksınız yine canınız yine canınız yalandan yeresıkmayın canınızı