GlsMila Mihri3503 bende atasağlığa gidiyorum çalıştığım yerden dolayı %20 indirimli kontrollerim 195 ödüyordum 295 olmuş doğum en son sorduğumda 7500 dü 8500 olmuştur oda büyük ihtimalle
bernaulusu Mihri3503 bizde 34.haftadayız, doktoruma ücretleri sorduğumuzda 4500 fiyat vermişlerdir ama haatanenim zam yapacağını söylediğini söylemişti bize. Demekki 6000 yapmışlar 🤦♀️
Mihri3503 gbdl2023 büyük ihtimal değişmiştir. Çünkü tüm herşeyin fiyatındeğişmiş. Normalde ne kadar dı?
Aycdlpyrz gbdl2023 gbdl2023 değişti değişmez mi 415 oldu kan tahlillerim hepsi ücretli olmuş, nts ücretsizdi ücretli olmuş almış basını gitmiş bi gittik muayene kan tahlili nts 650 TL verdik sok oldum
gbdl2023 Mihri3503 315tl idi bu hafta gidecektim bakayım ne kadar 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Serklaj yaptıracaktım oda artmıştır o zaman Allahim daha yeni geçen hafta fiyat almıştım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤔 napicaz böyle
Aylin355 Bende İzmire doğuma gidicem ama hangi hastaneye gideceğimi hiç bilmiyorum. Egepolde normal doğum ne kadar acaba şuan
Zlsbyk Aylin355 ben de İzmir’de doğum yapıcam ancak 33.haftada gelicem doğum iznini alıp ama hangi hastane hangi doktora gitmeliyim hiç bilmiyorum İzmir’i de hiç bilmiyorum hoş
Daisy0903 Canebruu merhaba,ben de galene gidiyorum ama kaçıncı haftadasınız acaba bizleri de etkileyecek mi acaba yeni doğum fiyatları sorabildiniz mi
Canebruu Daisy0903 30 haftalık sınır koyduklarını söylediler ama bilemiyorum bir dahaki kontrolünüzde sorun mutlaka bizde şok olduk
Daisy0903 Canebruu kontrolü beklemeyip direk sormak için gideceğim galiba, yıl sonuna kadar zam yok demişlerdi bana en son sorduğumda çünkü. Sizin kaç haftalık acaba ona göre mi fiyat veriyorlar acaba hiçbir şey anlamadım gerçekten
Canebruu Daisy0903 bizede aynen yeni değişti değişmez dediler 7050 dediler beçen gafta 10 olmuş muayene de 440 benim 30 haftalık o yüzden eski fiyattan olacağını söylediler sizde bi konuşun bize bu fiyat verilmişti diye gebeliğinizin sonlarndaysanız.
Daisy0903 Canebruu 34 haftalık olduk biz de umarım eski fiyattan olur herhangi bir sözleşme vs de imzalatmiyorlar umarım doğum zamanı bir sürpriz yaşamayız
duuyqquu Aycdlpyrz ben sorduğumda ağustos sonu eylül başı doğum ücretleri yenilencek dedi egepol. Nst ücreti ne kadar peki zaten muayene ücreti ödüyoruz 415tl nat neden ayrı alıyorlar yahu 🙈
Aylin355 Zlsbyk Ben izmirliyim ama doğudan doğum için ailemin yanına gelicem son ayda fakat nasıl olcak hiç bilmiyorum. Hemen hastane doktor bulur muyuz nasıl olur biraz stresli açıkçası