alyaninannesibtl Kızlar hamileyken su çiçeği geçiren var mi aranızda benim kızım şu an su çiçeği ben 5 haftalık hamileyim ve ufakken geçirmedim su çiçeği buna benzer biseyler yaşayanıniz oldu mu?
Anneadayi89 alyaninannesibtl nezamandir su cicegi kiziniz , yeniyse imkaniniz varsa kizinidan izole olun su cicegi ilk haftalarda bebege cok zararli diye biliyorum ben
Melekebbr alyaninannesibtl ilk 12 hafta zararlı mümkünse izole olmaya çalışın. Tabi doktorunuz size en doğrusunu söyler ama şu çiçeği ciddi sorun olabilecek bir durum
aslibek45 alyaninannesibtl ilk 3 ayda düşük diğer zamanlarda da bebeğinizin engelli olma ihtimali olur. Çok dikkat edin
alyaninannesibtl Anneadayi89 Dün farkettik hemen acile götürdük şu an sadece göğsünde var ama yayılır dedi doktor çocuğumu birakabilcek kimsem yok ve eşim sabah 9 gece 12 calisiyo
Tutiko Çok zararlı kesnlkle yaklasmayın aşınız vardır ama riske atmayın bebek icin cok kötü olur allah korusun
alyaninannesibtl Tutiko çocuğumu birakabilcek kimsem yok ailem de şehir dışında yasiyo eşim çok yoğun calisiyo izole olmam imkansız gibi bisey napicam bilmiyorum