Anneadayi89 Kizlar 36. haftama yeni girdim akintim fazlalasti 33. haftamdan beri normalde peceteyle sildigimde seffaf beyazimsi olan akinti günlük pedimde cok koyu sari bir renkte , neden böyle
ed1112 Anneadayi89 Benim de aynı şekilde sanırım havayla oksijenle temas edince oluyor rengi değişiyor
Nazendehanim Anneadayi89 bence ped emmiyor üst üste iki akintida rengi koyulasiyor,peceteye gelen tek seferlik bir akıntı .Muhteşem bir açıklama yaptığımi düşünüyorum 😂
Anneadayi89 SutlacimiYedimmiBen ya kafama taktigim acaba enfeksiyonum mu var diyorum ama koku veya kasinti yok
Kokturk Anneadayi89 Bende de koku ve kaşıntı yoktu canım ama enfeksiyon çıktı. Hatta kadın doğum ürolojiye gönderdi. Takıntı yapmamak güzel tamam da sağlık ocagına idrar tahlili ver bence ve kadın doğumcuna göster Allah korusun ben de diyordum ne zaman gitsem bişeyin üzerine altından bişe çıkıyor diye ama durum öyle değilmiş bebeği etkiliyormuş enfeksiyon. Ben de senin haftalarındatım ve 33 de farkettim durumu
Kubrakopuz53 Günlük ped kullanma iç çamaşırını sürekli değiş daha sağlıklı günlük ped kullanınca enfeksiyon riski artıyor
Nskyhn Kokturk ya ben de idrar verdim ama enfeksiyon falan yok. Ama sarı akıntı oluyor. Ben de günlük pedden şüpheleniyorum, olabilir mi acaba çünkü koku yok kaşıntı yok. İdrar tahlili temiz 🙄
Kokturk Nskyhn o zaman daha nolsun canım benim pedi kullanma gerekirse günde on tane çamasır değiştir valla enfeksiyon çekmekten iyidir gerçek diyorum hava alsın gözeneklerin hem
Kokturk Anneadayi89 bende bugun verdim üç haftadır kontrollü gidiyoruz iki haftadır antibiyotik 😢 ama sağlık olsun bebeğe geçmesinden iyidir takip etmen iyi bişey canım farketmesen daha fena takma kafana takınca geçecek mi hemen geçmiyor Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize ve bebişlerimize amin 🙏
Nskyhn Kokturk doğru diyorsun zaten ped de 1 saatte bir değiştiriyorum, bı de doğal bambu ped kullanıyorum ama yine de sarı sarı geliyor bı ped kullanmayı kesip gözlemleyim bakayım
Kokturk Nskyhn aynen canım ne kadar da doğal olsa da ben hoşlanmıyorum çok akıntım olunca havlu kağt koyuyorum cünkü kıyafetten geçebiliyo bazen 😳
Nskyhn Kokturk of maalesef o yüzden kullanıyorum, çünkü sortuma kadar geçiyor bazen 🙄 ben de öyle yapacağım ya şurada az bir zaman kaldı riske atmamak lazım
Kokturk Nskyhn aynen aynen canım zaten ped de arttırabilir emin ol tıkadıkca gözenekleri az kaldı az daha sabır inşallah 🙏 rabbim yardımcımız olsun canım benim amin 🙏