1erkekkannesiiii minik_koala_ve_annesi ay evet bazıları diyor ya gelir gelmez güzel yemekler bekler falan 😟🥲 yemek yapmasam bile bisey demez Allah razı olsun yumurta kırsam yer maşallah diyelim 🤣
busraacarekici minik_koala_ve_annesi fırında kekikli fesleğenli tavuk göğsü + beşamel soslu patates&brokoli graten yanında yeşillik ile👌🏻
SmyyeeA Bugün canım çok şey yemek istiyor ama yapmak istemiyor 🥲 Et kavuracağım bide pilav yoğurt falan
TeoMom minik_koala_ve_annesi Annemler gelecek yemeğe ama ben yattığım için kocam yapıyor yemekleri sağ olsun❤️ -Domatesli şehriye çorbası -Tavuk sote -Pilav -salata -Karpuz
Heyecanli_gebe1 minik_koala_ve_annesi dünden kalma yemegim var yeni bisi yapmicam🙈ıslim kebabı yla pilav
Ebruliya minik_koala_ve_annesi tavada sulu köfte patatez yemeği.şehriyeli pilav.salata. acı biber turşusu
Honeyballl minik_koala_ve_annesi valla yemek yapamıyorum canım yemek yemekte istemiyor hiçbir şey çekmiyor obur bir insandım her seyden tiksindim 🥹 Allah annemden (kayınvalidemden) razı olsun yapıp çağırıyor yiyoruz. Kayınvalidemler çalışıyordu izne çıktılar onlar çalışıyorkende kendi annem de kaldim 1 ayda o baktı çok şükür iyi ki varlar.
Ark minik_koala_ve_annesi meyhane pilavı cacık veya turşu zeytinyağlı fasulye sıcaktan bisey yenmiyor ki