Deletedmom52620 minik_koala_ve_annesi sağol canım sizlerede inşallah 😍 sofranızın bereketine arttırsın inşallah
Armess_loya minik_koala_ve_annesi herhalde yani yağla cos cos sıcakda uğraşmış iki gözümün çiçeği 🌸🌸😂ben yaptım desem olurmu Allah sorar 🤣🤣
minik_koala_ve_annesi Deletedmom52620 ayy allah razi olsun balim rabbim hepimize evimizde huzurla mutlulukla yemek yemeyi nasip etsin insallah😍
Arzu_uu minik_koala_ve_annesi Tel şehriye çorbası ,Fırında başemel soslu tavuk,Pirinç pilavı ,Salata inşallah yapıcam tabi yattığım yerden kalkabilirsem 😂
-_Esra_- İşteyim Tüm gün ne yapacağım diye düşünmekten beynim yanıyor böyle giderse yine sonumuz zeytin peynir 🤣🤣🤣🤣🤣
sevda_cicegi11 minik_koala_ve_annesi margarin eritiyorum üstüne un koyup kavuruyorum sonra su koyup bulyon atıyorum tuz atıyorum kaynamasın beklerken bi kasede göz kararı yoğurt çırpıp kaynayan çorbada acıyorum yoğurdu üstüne döküyorum sonra bi tavada yag pul biber ve nane yapıp kaynayan çorbaya döküyorum 😂umarım anlatabilmisimdir😂😂
Haticebrck21 sevda_cicegi11 nerelisin taze tarhane yaptım mis gibi gondereyim direk onunla yap oda tarhana çorbası mı canım
Melteeeemm minik_koala_ve_annesi bezelyeli patates yemeği, pilav, salata, ayran düşünüyorum şimdilik 🤣 Kendimi kaldırmakta bile zorlanıyorum bakalım 🤷🏻♀️
Ormanmeyvelii Armess_loya Kızz yazını okuyunca şey aklıma geldi bir gün 1 tepsi fırında karnıyarık yapmıştım. Kayınvalidem de 5 dakika size uğrayacağım dedi. Geldi oturdu yemeği görünce aaa bu size fazla yarına yemeğim yok dedi hepsini aldı gitti 😂😂😂
Armess_loya Ormanmeyvelii Allahım yaaa bu neydi şimdi, dünya böyle işte kimi yapar yardım eder, kimi de hazıra konup gider 🤦♀️😂 😂 Zalımın kadını Allah kaynanaya akıl fikir versin🌸🤷🏼♀️
serifedinci Ormanmeyvelii sende baktinmi acaydin kollarını dayanamadım kapıya gitme diyemedinmi hahhahahha ne güldüm Allah iyiliğini versin😅
Kivircikgebe minik_koala_ve_annesi zeytinyağlı yaprak sarma kabak ve kırmızı biber dolması cacık kırmızı salçalık biber dolmasını deneyin kızlar bende kayınvalidemden öğrendim aşırı lezzetli oluyor 🤤🤤
ZEHRaakkoyun Rukiyeoz nasıl atlattınız canım bende yeni kendimi toparlıyorum şimdi eşim çok hasta hiç iştahımız yok 😪
Rukiyeoz ZEHRaakkoyun 10 gunu gectı hergun serum yedım henuz tam toparlamadım yedıgım hıc bıseyın tadı yok kuru oksuruk kaldı cok zormua gerçekten