Kivircikgebe Kızlar 36 haftalık olduk son haftalarda geceleri uyurken aşırı ağız suyum akıyor çok şaşırıyorum nedeni ne asla bilmiyorum burnumdan nefes alamadığım için mi yoksa başka bir nedeni mi var başına gelen var mı acaba çok iğrenç yaaa 😩
Sybell Kivircikgebe maalesef bende de aynı sorun var. Son zamanlarda olabilecek bir şeymiş. Mideye oluşan baskı ve reflüden dolayı olurmuş. Google öyle diyor.
Mervedez159 Kivircikgebe 32 den sesleniyorum bende aynı sekıldeyim doktora soylemem gerekıyormu acaba
Canselly Benimde akıyor hemde uyumadan da oluyor yan yatıp telefona bakıyorum belli süre sonra ağzımın suyu akmış 😀😀 yemek videolarına denk geliyorum sık sık ondan mı acaba 😀🤭
Kivircikgebe Canselly hahah hiç bilmiyorum yemek videosu izlemedim ama dediğiniz gibi yan yatınca bile başlıyor
merve2746 Ay bir tek bende oluyor sanıyordum bildiğiniz kendime gıcık oluyordum 38 haftaligiz ve 3 4 haftadır bu durum var
Kivircikgebe merve2746 evet ya çok iğrenç reflüden oluyormuş sanırım arkadaşlar öyle yazmış gerçekten de çok midem yanıyor benimde
Sybell Kivircikgebe bende mide sorunu hep var. Rennie duo kullanıyorum. Yanma oluyor. Özellikle gece uzandığımda. Ondandır muhtemelen