Pepito bende çekim yapacağım çok güzel anı kalır ileriye kasım yada aralıkta yapacaz Biz inşllah ben Alanyada yaşıyorum buzamana kadar tüm çekimlerimi şehir dışında yaptık bunuda farklı olsun istiyorz ısparta lavanta bahçesi yada olimpus da yapmayı istiyoruz inşllah 💙💙😊
Muhasebeci Birsenvergili bizde geçen ay yaptık eşimin arkadaşımda profesyonel makine vardı onu aldık evde göğüs altından sıkılı altı bol elbisem vardı onu giydim. Sadece 40 tl helyumlu balon masrafım oldu o kadar 😄😄😄
Fulyag Birsenvergili biz de 100 tlye yaptırdık niyetim yoktu ama uygun fiyata abartısız yapıldığını görünce çektirdik 😊
meva2017 Birsenvergili merhaba dış çekimi kime yaptırdınız acaba paylaşmanız mümkün müdür teşekkür ederim iyi günler dilerim
SSY Birsenvergili aynı başlığı açmıştım 1-2hafta önce.. bir Allah’ın kulu cevap vermedi 😂 ordan anladım ki pek yaptıran yok 🤷🏼♀️ Ben de istanbuldayım. Haftaya pazar günü için ayarladım.. Kilyos tarafında istiyorum çekimi. İnşallah hava şartları bizden yana olur 🙏🏼
meva2017 Fulyag merhabalar biraz geç oldu ama yorumunuzu Tekirdağ için hamile dış çekimi ile ilgili başlık ararken gördüm acaba kimle çekim yaptınız bilgisini paylaşmanız mümkün müdür teşekkür ederim iyi günler dilerim
Fulyag meva2017 merhaba ben posta genel olarak cevap yazmıştım tekirdağda yaşamıyorum ama postu açan arkadaş sanırım Tekirdağ’da belki o bilgi verebilir 😊
Birsenvergili Arkadaşlar Doğum öncesi dış çekim istiyorsanız Tekirdağ merkez de rüya fotoğrafçılık var 10 foto 150 lira 200 foto çekiyolar toplam geri kalan size arşiv olarak veriliyor
Adviye_0z Merhaba sevgili anne adayları, Yenidoğan çekimi ile bebek yaş çekimleri yapıyorum.📷 Instagram Hesabım https://instagram.com/vanilla.photography?igshid=3vnaccgfa4k3 Yerim istanbul Anadolu yakasında. Çok tatlı ve kaliteli çekimler yapıyorum, kız ve erkek bebişlere harika konseptlerle hizmet veriyorum.⭐Kendim de taze bir anneyim🌸 DM den ulaşarak çekimler hakkında detaylı bilgi isteyebilirsiniz.📩 Profilimi inceler ve takibe alırsanız güncel kampanyalarım ve yenilikler hakkında bilgi alabilirsiniz.