busenurrslmn Merhaba arkadaşlar ben 5 gün önce beta değerime baktırdım 321 di. Bugün muayene oldum kese görünmedi ve tekrar kan verdim kese kaç beta değerinde görünür?
Senanur567 busenurrslmn 5 +3 günlükken keseyi görmüştüm betayi bilmiyorum doktor direk baktı kan fln istemedi
Eldgrn busenurrslmn benim geç döllenmeydi sata göre 8. Hafta ultrasonda 6. Haftamda kese Bebek kalp atışını bir. Gördüm 1 hafta sonra sesli dinledim kalp atışını beta doktora gitmeden 2 gün önce 3418 di tabi 3 haftaya yakın bekledim gitmek için 5.67 ile öğrenmiştim gebeliği
kitapkurdu busenurrslmn ben biraz geç öğrendim. 6+2de. Hemen gittik doktora kalp atışı bile vardı. Beta değerim bin küsürdü
Nujinkanat Benim değerim 1043.0 daha gitmedim yarın gideceğim sağlık ocağı görüneceğini söylemişti bakalım gitcem ben haber ederim
elifinbeybisi Nujinkanat saglik ocaginin gebelikte bi faydasi var mi? Sadece kan testi icin mi gidiyorsunuz?
busenurrslmn Senanur567 tahmini hesaplama yapamama göre bebeğim 5 haftalık var ama ultrason ile görünmedi
Tansu15 busenurrslmn benim 5+2 bugün doktor görür gibi oldu ama birşeyin kalın dedi tam görünmüyor dedi. Betam 15236 çıkmış😔 senin kaç beta
Nujinkanat elifinbeybisi ben kan tahlili için gitmiştim o zaman belli olmuştu yani kanda çıkıyormuş bana 5 veya 6 dedi tabii faydası oluyor bana bir kağıt verdiler bu kağıdı doktora götür sonra bize ver dedi ani sanırım iğne falan vurmak için düzenli oraya gideceksin
Nujinkanat Kızlar yardımcı olur musunuz az önce hastaneye geldim kese görünmüyor dedi tahlil yaptı ne zaman çıkacağı da belli değil 😞
Arirang Nujinkanat Canım demek ki erken daha. Birkaç gün sonra yine git. Üzme kendini birdahaki gidişinde inşallah görürsün
Aydemir busenurrslmn benim tam 5. Haftada gözüktü kese. Genelde beta 3000 ulaştığında kese görünmesi gerekiyor diye biliyorum