mustafatma43 Merhaba arkadaşlar bir takım sorunlar var kese şekli bozuk olup sağlıklı doğum yapan varmı 7.6 günlük hamileyim kalp atışı duyulmadı kese şeklim uzun ince kese boyu 22.6mm bebek CRL 13.3 mm
Anonymousmom mustafatma43 İlk gebeliğimde başıma geldi 8 9 haftalara geldik kalp atışı duyamadık ve zamanla kesem bozuldu kanamalar Oluştu etrafında kürtaj olmak zorunda kalmıştım 😔
Espresso mustafatma43 kalp atışını kaçıncı haftada duyduk hatırlamıyorum ama kese dağınık deyip düşük ilacı yazıp göndermişlerdi. 3 gün sonda başka doktora gittik ilk gittiğim doktor yanlış bakmış kesem dağınık falan değişmiş. Bence bi dr daha gidin
Eymenebrar mustafatma43 bnm 5.6 haftayken oyleydi kayik kese bebek cok kucuk gorundu nokta ksdsr duser bu yasamaz kurtaj gapalm dediler canm perimatolojiye gittik ozele aldrmedim evet riskli bir hamilelim var ama suan 26 hqftanin icindeyim cok sukir iyilidd aldrmisim hareketleri felan cok sukur verende alanda allah bence
Eymenebrar teacherozlem bebek kasiga rahim agzina yerlesmis dusuk tehlikesi varmis ve eşide pilasanta yani rahim agzini kapatmis asıl risk ise 2 sezaryanim var eger dikise yapisirsa ölüm riskim yada rahmim alinma riski varmis canm
teacherozlem Eymenebrar allahım esirgesin sizi de bebeğinizi de inşallah su gibi geçer bu hamilelik ve sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza
Selma-gkt mustafatma43 lütfen başka doktora gidin. Bende bebeği görmedik dediler tekrar gitsem belkide alacaklardı.ertesi gün hemen doktor değiştirdim çok şükür bebeğim kesenin içindeydi. Ben rahimim sola dönükmüş kesede haliyle sola doğru. Bebeği görmemesi bu yüzdenmiş. Başka yerlere gidin mutlaka…
mustafatma43 Selma-gkt gittim ilişki kese 1 hafta küçük dedi 3 güün sonra başka doktora gittim kese şekli bozuk dedi ve kese bebekten 2 gün geride sadece dedi hcg yüksek onda düşüklük ee yok zaten maşalllah bakalım cuma günü 3 cü doktora gidicem inşallah sorun olmaz
Eymenebrar Bnm degerim de normalde biraz dusmustu ama dusuk tehlikesi olanlsrda dusme oluyormus biraz btada