Ogretmen_Anne_ 36 haftalığız ve bebiş resmen kaburgalarımın altına giriyor sanki o yetmiyor gidip böbreklerimi tekmeliyor sanki içerde organlarımla savaşıyor gibi çekilin mekan benim der gibi 😂😂😂 sizin bebeler neler yapıyor 😊
Sleepless_Mother Ogretmen_Anne_ ah ah sorma 32+6 dayız mideme çok baskı yapıyor ayaklarını hissediyorum yukarda sabahları ağrıyla uyanıyorum😢
hilalhanim Ogretmen_Anne_ benim doğumdan önce ki gece öyleydi şiddetlenmişti kanala iniyormuş meğer 😂😂😂
girl_boy_annesi Ogretmen_Anne_ bizim daha 20+0 ama benimkide hep kasıklarımı tekmeliyor Büyüyünce ne yapacak merak ediyorum 😂
Canpolat Ogretmen_Anne_ Ben ciğerlerimi hissetmiyorum artık onu geçtim kasıklarımı da böbrekleri de hissetmiyorum ayaklarını kaburgama sokuyor 😀götü göbek deliğinin orda şişiriyor 😀 değişikler
hilalhanim Ogretmen_Anne_ hahah 😂 ay annesi bi doğsun o can okumalarını hatırladıkça onu yemek isteyeceksiniz 😍
Ogretmen_Anne_ Canpolat götüyle göbek deliğini ittiriyor dimi böyle zorttt diye yukarı kaldırıyor göbeği 😀😀😀