Belguzar123 Mor_papatya_ evet testlerim hala poitiv cikmaya devam ediyor belki bu gun kar vermeye giderim birazdan tekarar test yapicam
3bebeli1kedili Belguzar123 evet şuan 24 haftalık üçüz gebeliğim var adetim geçtikten sonra kan testi yaptırdım emin olmak için 780 değer gördüm ondan birkaç gün sonra doktora gittim kese gözükmedi tekrar beta bakıldı 1528 olmuştu 5.haftada ancak keseyi gördük üç kese vardı ikisi dolu biri boş dediler 6.haftada kalp atışını duymak için gittiğimde üçüz olduğunu öğrendik. Siz de adetinizin geçmesini bekleyin yine en garanti olan o olur diye düşünüyorum rabbim inşallah size de bir bebiş nasip etmiştir 🤗❤️
Belguzar123 3bebeli1kedili amin inşallah cok teşekkür ederim size de kolay dogumlar diliyorum salikla rabim elinizde goreyi nasip etsin
3bebeli1kedili Belguzar123 aminn aminn Allah razı olsun canım benim inşallah senin için de rabbim güzelliklerinin kapılarını sonuna kadar açmıştır ❤️
Belguzar123 Powergirls kafayi yemek üzereyim sabaha kadar gözume uyku girmedi sabah test yaptim ayni şekilde hafif postiv cikti
Kymetnur Belguzar123 canım benim 8. Günde negatif çıktı testim. Sanmıyorum iğne etkisi olacağını. Bi gidip kan ver istersen. İğne 8-10 günde gidiyor vücuttan bildiğim kadarıyla
Belguzar123 Powergirls rabim tüm bekleyenlerei mojdelerle sevindirsin isteyen herkeze anleiği tatirsin❤️
anka01 Kızlar merhaba adetimin 6. Gün gecikmesni yaşıyorum kanda görünür mü 10. Günü beklemeli miyim kaset testte çıkmadı doktor ultrason da göremedi tarlusal ilaç verdi ve ben onu içmedim hala gecikmem devam ediyor sizce ne yapmalıyım?
Belguzar123 Powergirls bu sabah resmen yikildim dun sabaha kadar poitiv olan testlerim bugun net negatif buyuk ihtimal kimyasal bi hamilelik gecirdim 😫