Eparlak Arkadaşlar merhaba, isimli hastane çıkışı nerde ne kadara yaptırdınız? Gelen üründen memnun musunuz? ☺️
Sevvalkaya Eparlak instgram astral baby sayfasından yaptırdım ben tulum olarak tercih uzun süre kullanılmayacağı için hem hatıra kalsın hemde içimde kalmasık diye açıkcası :) tulum eldiven şapka olarak kargo dahil 150 tl idi
Ays_cskn Eparlak Ben instagramda aklima.tasarimdan yaptirdim nakisli 10 lu set 350 tl idi fakat istediginiz modele gore degisiyor fiyatlar istedigim gibi geldi begendim ben hatta bu sayfayida yine burdan biri tavsiye etmisti oyle buldum 😊
Eparlak Sevvalkaya bende içimde kalmasın diye yaptırmayı düşünüyorum ama 5 Li set olarak falan yaptırayım diyorum. Bazıları baskı bazıları nakış oluyormuş o baskılı olanlarda tereddüt ettim açıkçası. Sizin yaptırdığınız baskı mı nakış mı acaba? :))
Rosea Sevvalkaya bende sipariş verdim henüz gelmedi baskıları nasıl duruyor fotoğraf atar mısınız rica etsem
Sevvalkaya Eparlak yok nakış değil organik boyayla baskı sanırım elde yıkadım bi sıkıntı olmadı bende