Sumeyyeabdi Günaydın anneler biz bugün kızcemi görmeye gidiyoruz detaylıya gidiyoruz mersine inslalah iyiyizdir 22.haftadan merhaba 🥰❤
Tunahan_rumeysa16 Sumeyyeabdi özelemi gidiyorsunuz yoksa devlet hastanesinemi. Randevuyu normal kadın doğum poliklinliginemi alıyoruz onlar günümü veriyor detaylı ultrason için naısl oluyor bende bilgileneyim gidicemde:)
oykumm_1233 Sumeyyeabdi bızde yarın gidicez nasipse 🌸 Herkesın bebegıyle ilgili iyi haberler alması dilegiylee 🙏🏻
HeyMommy Sumeyyeabdi Bende şimdi çıktımm. Kafasını iki elinin arasına almış uyuyodu yavrum. İnşallah hayırlı haberler alırsınız sizde ☺️♥️
Sumeyyeabdi MSultann normalde silifkedeuim.canim ben metmet toyaksi ye gidiyorum ben özele halil korkut dağlar varmis canim mersinde doktorum onun adını verdi ona gidiyorum şimdi detayliya
MSultann Sumeyyeabdi İkiside benim gittiğim doktorlar degil yorum yapamıcam o yüzden tatlım.. Sağsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim 🌺😘
Sumeyyeabdi Tunahan_rumeysa16 canim ben silifkede ozel hastaneye gidiyorum doktorum verdi halil korkut dağların kartını arayıp rwndevu aldım 20 ve 24.haftada yapılıyor mus zaten🥰
Sumeyyeabdi Gulkpsz inşallah canım ☺️ siz nereye gidiyorsnz nerde oturuyosunuz ilk oğlumda yapılmamıştı bakalım kızım nasil çıkacak 🥰
Gulkpsz Sumeyyeabdi ben konyada yim canım yarın 20+3 olacağız. Özel bir radyolojinuzmanina randevu aldık yarın gideceğiz inşallah
Sumeyyeabdi MSultann inşallah canım teşekkür ederim bir gidelim bakalım kahvaltıyı yapıp çıktık inşallah hareket eder🥰
MSultann Sumeyyeabdi Ellerini ayaklarını sayacaksın doktorlarla. Hareket Eder annesi eder biz hissetmesekde hareketlerini ulturasonda kelebek gibiler elleri emmeler felan durmuyorlar 🥰💕
Barbekusos gunel91 bahcelievler medipole gittim ben canim 1400 TL. Daha uygun yerler de vardı ama bu doktoru duymuştum hastanedeki tek perinatoloji uzmanıydi. Cok da güler yüzlü tatli bir doktordu aklımdaki tüm soruları yanıtladı kibarca
Brcnbltky gunel91 ufak bir araştırma yapmıştım. Genelde 1.000 tl fiyatlar. Ben Kadıköy’e Zeki şahinoğlu na randevu aldım. 20 ağustos ta gideceğim.
Sumeyyeabdi Gulkpsz hayırlı haberle gidip gelelim inslalah canim mersindeym bende konya da gzuel yer 🥰
Celiktss Ay çok helecanlı😀 19+4… Tokatta girmek zorunda kalcam😀 4:30da randevum. Bakalım neler olcak. Dedikleri gibi çikolata yiyip gideyim belki hareketlenir 😀 her gittiğimde uyuyo
Sumeyyeabdi Celiktss evet girmeden bitter aldım yedim ictim ama basta sonra yüzü dönüktü sonra ağzı aşağı döndü uyudu kızım 🥰