Patricia 2prensesannesiiii valla canım arkadaşım prezervatifle hamile kaldı o yüzden geri çekilme ne ki😂 ama şöyle de bir durum var aslında çok erken anlaman için ama bazen üstüne regli de görebiliyor kadınlar bir doktora sor bence
2prensesannesiiii Patricia yoğundu ama kısa sürdü regl 5 gün falan test yapmıştım negatifti gecikmeli adet olmuştum kan testim 0.2 çıkmıştı bilemedim
iki_tospik_annesii 2prensesannesiiii Oda olablir 😅😅😅 kız daha adetine çok war olmassa 1 test al derim de 🤣🤣
uykusuzbirben 2prensesannesiiii yaaa biz kadınlar ne kadar duygusaliz 😄 Allah gönlüne göre versin inşallah o zmn canm 🐣🐣🐣🐣
Ruveyda_baskapan 2prensesannesiiii geri çekilme bir korunma yöntemi değil hamile bırakma oranı %75 dedi bana doktorum
2prensesannesiiii Ruveyda_baskapan iyimiş tedavi sürecinde olursa bize sürpriz olacak allah izin verirse🙏🏻
45ekn_ 2prensesannesiiii ben varim. Ustelik bebegim henuz 1 bucuk yasindaydi hamile kaldigimda.. Spiral bile kesin cozum degil ne yazikki. Bu 3. Gebeligim. Normal dogum oldugu icin Dogumdan sonra baglaticam kordonlarimi.