Selamın aleyküm 06.07.2022 sabah 5 de su gibi sarımtırak sıvı akıntıyla uyandım onu temızledıkten hemen sonra pembe 2 damla ardından sildikçe kasık sancısıyla kan gelmeye başladı hemen acile geldim nişanımın geldiğini sancıyla geldigini söyledi doktorum ve ebem 1 cm açıklık vardı zaten bayramdan bu yana herneyse eve geldim dinlendim oglen saatlerinde lavaboya kalktıgım da tam idrarımı yapıcakken suyum geldi tutamadım resmen pıt diye bısey attı ve aktı deli gibi hastaneye beşyüzevler şafak gelene kadar 4 depend 3 normal kilot vs batırdım doğuma girene kadar suyum geldi kanamam oldu 12gibi hastanedeydim
Sancımı kendım cekmek ıstedım 3 gibi 4 cm acılmam olmustu 5 cme Kadar bi şekilde cektim sunı bagladılar ama acmadılar ıstemedim bol bol dua rabbı yesir ve meryem suresı bakara suresı acıktı zaten
6 cm 8 cm 10 cm oldu 1 saat 6-7 gibi ve doğuma alındım Allah razı olsun cok güzel ilgilendiler resmwn güç oldular çığlık atmadım desem yalan olur ancak ıstemsız bagırıyorsun ama nefesın lazım dediklerinde hemen bağırmayayı bırakıp makata kaka yapar kıvama getırdım kendımı ve başardım bebeğim kucağımdaydı biraz nabzı düşükdü yorgun bi bebekti ememedi beni çok az oldu ve az ağladı kontrol için 1 gün sarılık olmaması vs ıcın yoğun bakıma alındı sabah 10 gibi getireceklerini bı sorunu olmadığını söylediler sütüm gelmiyor sağma makinesi getirdiler bendeki mochi işe yaramadı bu arada ilerleyen zamanlarda bakıcam artık
Böyle 29 yaşında nefesimi kullanarak Allahımın izniyle gücüyle hastanedeki ebemin ve hemşire bakıcı ablaların pozitifliğiyle kavuştum hep okurdum şimdi bana nasip oldu 🙏🙏🙏