Aselsmoms girl_boy_annesi valla canım ona bakarsan şimdi tak diye bilmeleri lazım 13 14. Haftalarda tahmin demeden kesin demeleri lazım ki biz de böyle düşünüp durmayalım🥺
girl_boy_annesi Aselsmoms bende arada bi soruyordum abla boyama ile baktın dimi abla çıkıntı var dimi falan diye en son işte 18. Haftada doktor erkek deyince abla doktor erkek dedi diyince biliyordum canım dedi 😂
Aselsmoms girl_boy_annesi yaa inşaAllah bizde de böyle olur😍 ben doktoruma da sordum 14+4 oluyorum cuma günü kesin belli olur mu diye olur canım yazmış 😍😍 off şimdi heyecandan delircemm🥰
girl_boy_annesi Bencede belli olur canım çikolata yiyip git hareket eder bide sen özele gidiyorsun gösterip resmini bile verir inşallah 🤲🏼🥰
Aselsmoms girl_boy_annesi valla canım sırf o devlet hastanesindeki patavatsızlardan dolayı gidiyorum yoksa doğumum yine devlet hastanesinde olacak🥺 ama suda doğumu çok çok istiyorum 😍 bide bu doktor jinekolog operatör yanılmaz inşaAllah bence canım😍
cansualisa Evet erkek tayfasındannn girlll ve aselll sen kaldın kırtulucazzz happyyy momcaaaa😀 3 tükkk 2 ye düştük hadi bakalım 😍😍
Aselsmoms cansualisa canım zaten bana kesin desin o bacak arasını versin yeter ben başka bişey istemem şimdi bekle dur cumayı🥺
girl_boy_annesi Aselsmoms ah suda Doğum benim de hayalim 🥺 bende devlette yapacağım inşallah bizim burada özel muayene ücreti çok pahalı yoksa cinsiyet için giderdim ama gitmek istemedim 🥰
Aselsmoms girl_boy_annesi bu özel hastane baya uygun canım bende sırf o yüzden gidiyorum kızımda kontrollere de gidiyodum😍 bizim herşeyimiz aynııı😍😍