ulkuhandhm Kızlar yeni doğan kıyafet kaç adet alınmalı alt üst takım ve tulum olarak çabuk büyüyor diyor kimisi kimisi de aksine fazladan olmalı çok çabuk kirleniyo diyorlar sizce ne kadar olmalı
kelebek_17 ulkuhandhm 2 tane ayaklı tulum, 2 tane ayaksız alt pijama, 10 lu hastane çıkış seti, askılı ve yarım kollu çıtçıtlı iç body ler fazla fazla geldi bana. çünkü çok hızlı büyüyorlar. biz 80 günlüğüz, 6-9 aylık giyiyoruz artık.
PapatiA ulkuhandhm evet çabuk büyüyor bız 7,8 takım aldık kusuyo altına kaçıyor felan mecbur degıstırıyosun onlar yıkayıp kuruyana kadar oburlerı batıyo felan
MinnieMouse ulkuhandhm eğer bebeğin reflüsü olursa üst çok lazım oluyor yetişmiyor. Her emmede kusarsa kıyafet yetişmiyor. Kaka taşması olursa alt da lazım oluyor. Erkek bebeklerde üstüne işeme durumu olunca yine çok lazım oluyor. Duruma göre sonradan alabilirsin. Şimdilik çok fazla alma ama en az 3-4 takımın olsun mutlaka.
Mervyksl ulkuhandhm yenidoğan dönemi evet çok çabuk geçiyor ama kusma vs olduğu için de sürekli değiştirmek gerekiyor buna göre almanı öneririm.
Denizburcu İkinci bebeğime hamile olarak söyliyorum 0-3 ay çok abartma asıl kirlilik ek gıda döneminde oluyo 3 ay sonrasını al ve 50 cm civarı doğuyolar çok çabuk boy uzuyor 0-3 ay çabuk küçülüyor.
Deemetibostnci Beş takım olmuş benim hepsini çantaya koydum gerisini 3-6-9 ay şeklinde aldım boy boy inceden kalına dogru alt aldım fazladan ayaksız penye yelek aldım üç boy beğendiğim tulum lar oldu Bi kaç tane onları da 3 aydan sonra aldım
ulkuhandhm Deemetibostnci bende 6 tane yeni doğan almışım 5.6 tane daha öı alsam diye kararsız kaldım
Deemetibostnci ulkuhandhm hediye gelir DİE düşünüyorum ve 3-6 ya geçerim öyle tahmin ediyorum almıcam yenidogan
MinnieMouse ulkuhandhm bence şimdilik onlar yeterli ama ihtiyacın olursa 1-3 ay alabilirsin sonradan. Ya işin açığı büyük olsa da giyiliyor ama küçük giyilmiyor.
sacmalamakizim ulkuhandhm 0-3 aylık çok almayın 3-6 çok alın bebekler çok çabuk büyüyorlar. Hatta yeni doğan tulumu 2 tane alsanız yeterli takım olarak da 8 tane alsanız yeterli. 3-6 aylık biraz fazla alabilirsiniz.
ulkuhandhm sacmalamakizim işte herkes farklı diyince insanın aklı karışıyor kimisi yetmiyor bile diyor 10.15 tane takım 5.6 tane tulum olarak artık yetmezse internetten sipariş getiririm napalım 😂
sacmalamakizim ulkuhandhm Tulumu sadece 3 kere giyebildi kızım yenidoğan tulumunu sadece doğduğunda giydi.