demincek Kasıklarım da ve belimde ağrılarım var doğum sancısı bumu hastaneye gitmeli miyim daha öncede kasık ağrım oldu ama gaz sancısıydı o anlıyordum ama bu değişik Bi ağrı ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum
Esratayes demincek bende 39+4 oldum bel ve karın ağrısı yaşıyorum kramp şeklinde sancı şeklinde değil öyle bekliyorum evde şuan ne olduğuna anlam veremedim 🤷♀️
Canga02 demincek bunu anlamanın en iyi yolu sancının kaç dakikada bir geldiğini hesaplaman. Eğer düzenli aralıklarla sancın geliyorsa gözün aydın doğum başlıyor demektir Ben o şekilde anlamıştım. Allah kolaylık versin
Htcbrt20- demincek otur sancıların dakikalarını bir kağıda not al. Ben öyle yaptım 5 dk da bir gelmehe başlamıştı o şekilde hastaneye gittim. 5 cm açıklık dedi. Bir tarsftan da sancı girdikçe egzersize devam
Sksjhsh demincek Hade hayırlısı inşallah bunalr doğum sancısı allahım tek avazda kurtarsın inşallah 🙏
tugba-polat demincek doğum sancısı olabilir çocuk da sancı oldukta kendini kanala itiyor olabilir sıcak bir duş al bence ve hastaneye git en azından muayene ederler kendini ve çocuğu riske atmamış olursun
demincek tugba-polat Duşumu aldım şimdi birde böyle bekleyeyım dedim ağrılar hala aynı ama sıklığı da 5 dakika da bir falan ilk gebeliğm bide anlaymıyorum tam olarak
ebru_mert demincek benimde aynı şekilde sancılarım var ama yalancı sancı olabilir dediler çünkü düzenli değil yarim saatte 1 saatte bir geliyor bakalım ne olucak bekliyorum hala bir düzene girmedi 4 gündür böyle neredeyse
ilhaninannesi demincek canım istersen riske atmayıp bi acile gidebilirsin ilk gebeliğin bilemezsin. Bi video da dr gidin riske atmayın bebeğin solunumuna bakılır falan diyordu
Sksjhsh demincek He demeki yalancı sancı aklında olsun sancın olunca sıcak duş al ve bekle devam ederse gerçek sancı etmezse yalancı 😄