Duru1284 Kızlar acil bakarmısınız türk telekom online uygulamasında detaylarda numaralar gözükmüyor neden
Yagmurrr98 Duru1284 Gözükmez zaten detaylı ortasında yıldız olur müşteri hizmetlerini arayıp mailine istemen gerek detay li numaraları mesajları kolayca alamazsınız ama
Sonikiuc Duru1284 ben de turktelekom kullanıyorum şimdi baktım detaylarına hep yıldızlı görünüyor. Ama kendim kapatmadım
Duru1284 Anneolmak188 artık oda gözükmüyor servisten gizleniyormu hepsi düne kadar görüyordum çünkü geçen aylar hala gözüküyor ama bugünden itibaren gözükmüyor
Duru1284 Yagmurrr98 evet yıldız olarak gözüküyordu düne kadar ama dünden beri kayıt bulunamadı diyor geçen aylar hala gözüküyor müşteri hizmetlerinden gizleniyor mu tamamen
Yagmurrr98 Duru1284 Bukadar detaylı bilgiler hattın yasal sahibiyle yapılır Ayrıca sistemsel bir hata olabilir eşinizin üstüne yüklenmeyin sabah bidaha bakın derim ben
Duru1284 Yagmurrr98 yok ona yüklenmiyorum sadece elimde bi kanıt olarak aldatıldığımı ispatlamaya çalışıyorum kanıtım olmadığı için ailem inanmıyor yapmaz diyor