Drymama Selam kızlar 25.haftada neler hissediyorsunuz? Bende uykusuzluk basladı, diş etlerim kanıyo hala ve aşırı midem yanmaya basladi siz nasilsiniz 🤓
Alparslaninanneesii Drymama dehşet sağ kalça ağrısı mide bulantım hafiften geri geldi:( uykusuzluk mide yanması ne ararsan var bende:(
hulyaca Drymama 24+4 üz. Geceleri uyuyamıyorum. Şimdiden böyleysem son ayı düşünemiyorum 🥲 diş etlerim benim de çok hassas hâlâ. Sürekli kanıyor. Midem ise hafif bir şeyi abartıp yesem hemen kötü oluyor rahatsızlık veriyor. sıcaklar desen alt üst etti dengemi (Mardin’de oturuyorum da ) 🫠🫠
Drymama hulyaca Evet abartmamak lazim yemek yerken ama ben de yapiyorum ayni seyleri yiyorum cok sonra midem agriyo pisman aluyorum ertesi gun yine ayni seyleri yapiyorum ama 😑
Aaazlize Bugun 25 haftalık oldum bende adanada yaşıyorum aşırı sıcak ve geceleri uyumak o kadar zorlaştı ki benim için inşallah sağ salim kucagımıza alırız bebişlerimizi
minigimherseyim Bende 26+2 haftalık oldum geçen hafta diş eti kanamam vardı geçti bir iki gündür inş sizinde geçer kısa süreli oldu onun dısında artık bundan sonra hareketler kısıtlancak gibi hissediyorum uyurken bi sag bi sol artık bıktım