Melk00 Hamile arkadaşlarım göğüs ucunuz var mı? 7 aylık hamileyim dokununca az çıkıyor Doğumdan sonra çıkmazsa bu durum beni kaygılandırıyor çevremde çok sıkıntı çekenler var bu durumdan …
Drymama Melk00 Bende de var ayni durum 🤔 pompa aldim bir de gogus ucu var silikon ne olir ne olmaz ondan aldim ins cikar kendiliginden 🙏
Merveofs Melk00 benim normalde yok gibi zaten göğüslerim de minicik ama son 1 haftadır falan dikkatimi çekiyor uçları daha bir belirginleşmeye başlamış.
Ozlem_00 Benimde öyleydi ama bebek emdikçe çıkıyor bide doğum yapınca etkisi olur mutlaka sıkma canını
Melismelo Bende bi cıkıyo baya bi hic yok cözmüş değilim 😅 ama dokunduğum zaman cıkıyor yani 🙄 emzirdikce cıkar herhalde🙄🙄
Mrserdur Deemetibostnci kız 6 aydan sonra süt geliyor zaten ufaktan nasıl emdiriyor😂hem dogumuda tetikliyor goguslerle oynasmak 😂
Mervyksl Melk00 göğüs ucu çıkarıcı popmpalardan almanı öneririm başlangıçta çok faydası oluyor. Bir süre sonra zaten gerek kalmıyor :)
Rabiakilif Melk00 canım benimde öyleydi hiç yoktu, bide ben 34 haftalık erken doğum yaptım bebeğim daha emmedi hiç makineyle sağa sağa ucu çıkıyor sen olumsuz düşünme bedenine bebeğine ve kendine güven
Mrserdur Melk00 benim göğüslerim 70 bedendi normalde 😄😄😄😄 memesiz gillerdendim. Ama uçları hep vardı kafaliydi şimdi 75 olmaya çalışıyorlar işte çok buyumediler ama uçları var çok şükür 😂
Gzmelc Melk00 canim simdiden gumus kapak al gunde bi saat falan tak arastir faydalarini goruceksin hem gogus ucun cikacak hem yara olma olasiligini azaltacak
Milos35 Göğüs ucum yoktu çıkmaya başladı ortası yarık yarık çok kaşınıyor bu siZde de var mı kızlar 😫