Selcan-41 Haftanın içerisindeyim dakika tutuyorum 15 dakika olunca yok ya ilk sancımın arası 15 dk olmaz diye düşünüyorum, hep izlediğim doktor videolarından 45dk-1 saatte bir olur diye bekliyorum. Var mı az ağrıları 15dk ile başlayıp sonra şiddetlenen?
kelebek_17 Selcan-41 ben 15 dakikadan fazla tutmadım. 15 tuttum arkası 5-7 falan gidiyordu. ben inanmadım yalancı sancı dedikleri bu mu acaba falan dedim ama doğum sancılarımmış. yalnızca şiddetli değildi çok hafif regl sancısı gibiydi.
Tubisss-im Selcan-41 benimki 5 dk arayla oluyordu canım sancıları sonra takip ettim 2 dakikaya düştü sonrası ardından hemen nişanlım gelince anladım doğum sancım olduğunu sancıları kasılma şeklinde olmuştu benim
Selcan-41 kelebek_17 yani illa mesela 15-15-15-10 değilde 15-7-5 dakika falan olabiliyor mu? Ben sanıyorum ki çok düzenli bir dakika bile sektirmeden düşecek ya da öyle devam edecek
kelebek_17 Selcan-41 evdeyken böyleydi ama heralde düzensiz sancı oluyor bu. hastanedekiler düzenli aralıklarla geldi dakikasını bilmiyorum sık sık tı ama ben suni aldım.