Buse01 Nidabeser valla kelin merhemi olsa basina surermis bnde geberiyorum evde halim yok kemiklerim sızım sızım yüzümdeki kemiklere kadar hicbisede gelmiyo elimden serum yedim dun cok ta bi fayda etmedi midmde bulaniyo
AyeglGzkaraKarabulut Nidabeser bende 39 haftalığım doğurmam an meselesi ve malesef kötüyüm dr git ilaç veriyo c sınıfı gebelikte kullanılan ilaçalrdan alabiliyosun bu benim üçüncü gribim ikisinde kullandım bundada daha dr gitmedim ama kullanmadan geçmez benim grip 😬😬
Selim_Alparslan Ben kaç bardak ıhlamur ve nane limonla ayağa kalktım 4 günde canım şimdide öksürük başladı malesef . Ateşin çıkarsa doktoruna sorup parol alabilirsin ben bir tane aldım iyi geldi. Bugünde eşim serum taktıralım diyor 🙄 o zaman daha kendime gelirim inşallah . Bol bol limon yedim 2 kilo . Mandalina da çok iyi geldi geçmiş olsun canım .
Nidabeser Selim_Alparslan çok teşekkür ederim nane limon düşük yapıyor dediler çok tüketmedim ama sağolun önerileriniz için işin kötüsü eşim asker nöbette her dakika gelemiyor yalnız olunca daha kötü oldum umarım iyi olurum bir an önce 😔
Selim_Alparslan Nidabeser canım ben içiyorum 15 haftalığım bir zararını görmedim doktoruma da sordum ıhlamur nane limon içebilirsin dedi. 4 gündür içiyorum çok şükür bir şey olmadı. Diğer bitki çayları zararlı adaçayı , papatya vs .
TueAltun Bende aynı oldum doktorum ateş düşürücü parol ve antibiyotik verdi onların bildiği ilaçlar mutlaka geçmediği sürece doktoruna danış onların verdiği ilaçlar daha bilinçli tabiki bize göre ilaç veriyorlar bebeğede hiç bi zararı olmuyo kendi kendime çok geçmesi için çabaladım ıhlamur bitki çayları aklına gelebilecek herşey olucak gibi değil baktım gittim ilaçlarımı aldım 1 gün sonra ayaktaydım
Nadiye Cnm ıhlamur iç. Zencefili rendele bir kaşık kadar üzerine sıcak su koy. İçilecek sucaklığa ulaştığı zaman bal yada tarçın koyup iç
ElifMehmetHanerli Ben hamileliğim süresince 4-5 kez grip oldum iyi gelen şey günde 2 kez ballı süt içtim ıhlamur içtim bol limonlu bide c vitaminli meyveleri çok tüket ama ilaç çözüm değil zaten çok ağır olduğunda hastahaneye gidersen sana ekstra ilaç vermek yerine bebeğe zararı olmayacak şekilde serum takıyorlar ama bence asla ilaç kullanma