-sef- durumoms2 anladım çok çok geçmiş olsun..zamanı dolana kadar kalsalar içerde büyüyüp gelişseler sıpalarımız 🥰🥰
HavvaNur42onrn durumoms2 evet yaa 35 i bı geçsek Allah’ın izniyle rahatliycam gerçekten annelik çok başka bişey kim bilir doğunca nasıl olur 🥺
Birkuzucukbeklerken HavvaNur42onrn canım bende senin gibiydim bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum bebek iyice kanala yerleşmiş dedi gayet normal bu sekilde hissetmem dedi doktorum
HavvaNur42onrn durumoms2 çok teşekkür ederim canım Allah hatrini yapsın yarın sabah gideceğim yazarım insAllah hala aynı ya kıpır kıpır 😄
De25 HavvaNur42onrn bende 38 haftalığım hiç bir belirtim yok ama sanki alt tarafımda biseyler oynuyo iniyo gibi hissediyorum degisik
durumoms2 HavvaNur42onrn hareketli olması iyidir belki canım ☺️ bende şimdi geldim kontrole bakalım bizimki ne durumda 😇
HavvaNur42onrn De25 normalmiş canım bide rahim ağzı kida olduğu için doğum kanalına yerleşiyor dedi bu saatten sonra doğsa da sıkıntı yok 2650 grama ulaşmış dedi
HavvaNur42onrn Birkuzucukbeklerken normalmiş canım bide aşağıya baya bı inmiş gelişimi tamamlamış dedi nst de düzensiz sancı cikiyor 15 25 30 arası bu haftalar da olacak dedi doğsa da sıkıntı olmaz diyor insAllah rabbim herkesin evladını kendisine bağışlasın sağlıkli biçimde 🤲