bhrrhbpp24 Kizlar buz yemenin bı zararı var mı biliyor musunuz 33 haftalık hamileyim buz yemeden içim ferahlamiyor aynı durumu yaşayan var mı acaba
2_kezannelik bhrrhbpp24 canım annem kardeşime hamileyken buz asermiş hep yemiş hamileliği boyunca kardeşim karnında iltihap kapmış bence aşırıya kaçma elinden geldiğince yememeye calis
Melikerva bhrrhbpp24 annem geçen doktor kontrolümde doktora şikayet ediyor beni K buz yiyor diye 🤦🏻♀️ Hatta doğuma buzluk getir diyor dedi. Doktor da bırak yesin onu çok iyi anlıyorum bende yaz hamileliği geçirdim çok zor dedi 😁 hastahanede de inşallah çok üşütmeden kendimi yiyebilir mişim
Hatihati Boğazını filan üşütmediğin sürece başka bı zararı yok bende şimdi buz yiyodum 😄bebek üşür veya gazlı olur gibi şeyler doğru değil.
bhrrhbpp24 Melismelo Hatihati bende normal su içemiyorum artık buz olmasını zor sabrediyorum valla tek değilmişim 😁
Melismelo Deli gibi limon yiyordum bi ara şimdide buz yiyorum dişlerim kırılmasa bari🥴 yani bebişe bir zararı olucağını sanmam sonucta su aksine bize bıraz sıkıntı olur fazla kacırdığım zaman boğazım ağrıyor balgam felan😅
Hatihati bhrrhbpp24 Soğuk su bile vermiyor buzlu suyun verdiği zevki.Hatta katır kutur buz yemek en iysii😂
bhrrhbpp24 2_kezannelik Melikerva benim annemde diyor yeme çocuk bronşit doğar diye kendimi tutmaya çalışıyorum ama yinede dayanamıyorum