Asafinannesi Zeynep30 bi haftadır kullanıyorum antibiyotik+fitil+krem. 34. Haftadayım gebeliğimin başından beri olan enfeksiyon geçiyor sanırım akıntı ve idrar rengim normalde döndü kaşık ağrılarım azaldı çok şükür
Nily Zeynep30 20li haftalarda bikez kullanmistim antibiyotik. Sonra kullanmadimbi zararida olmadi cok sukur zaten ona gore veriyor dozunu doktor cokta endise yapma. Simdide tek kullanimlik tozlar varya onlardan ictim az once bakalm nekdr tutabilcem tuvaletimi😂😂
Sinmn Zeynep30 her iki hamileliğimde de defalarca kullandım antibiyotik, farklı nedenlerden dolayı.. iyi ki kullanmışım, enfeksiyon sıkıntılı bir durum ihmal etmeyin lütfen
Zeynep30 Nisankzn bende bugün başladım idrar kültürüm üreme var çıktı böbrek ağrım var onun için bactrim verdi doktorum hamilelikte sakıncalıdır yazıyor ama doktorum rahatlıkla kullanabilirsin dedi içim rahat etmiyor ama ağrılarımda başka türlü dinecek gibi değil
Nisankzn Zeynep30 evet baktim c kategorisiymis bana b ve c iki tane yazdi en b olani iciorm sadece 5 gun kullan demisti sancili bir durum bakalim
Aysel_mslmv Zeynep30 bi cok ilacin ustune bakan zaman goruyoruz ki hamilelere yasak diyor.benim doktorumda farkli problemden dolayi bana bi ilc yazmiwdi ama hamilelere yasak diyordu .sordum bana soylediki o bazi aylarda yasak mesal ilk 3 ay ve ya son 3 ay falan gibi.o yuzden onlar ayi belirtmeden oyle yaziyormush canim korkma sen hic.anlamadiysan kusura bakma azerbaycanliyim bazi sozler yalnis ola bilir❤️
Zeynep30 Nisankzn inşallah bir zararı olmaz bebeklerimize kullanma taraftarı değilim ama baka türlü de geçmiyor Allaha emanet artık yavrularımız kaç haftalıksınız
Seresozge Asafinannesi ben de kullanıyorum krem fitil antibiyotik. Ama ilk defa fitik kullanıyorum ve hiç sevmediğim tarzım olmayan birşey. Yatarak koyuyorum. Birsey göremeden ama tam girdiğini düşünmüyorum eriyor orada etkisi olur mu acaba
Zeynep30 Aysel_mslmv anladım canım. O zaman doktorlar biliyordur yazarken herhalde hangi zamanlarda kullanılabildiğini ona göre veriyorlardır
Cansugomur Bende antibiyotik kullanıyorum bitmek uzeree doktorunuz verdiği sürece sknti yok onun dışında bol suu
Arenbebek Kullanmadigim ne fitol ne antibiyotik nede krem kalmadi gecirmedi ama hicbirinindr hicbir zarari olmadi
Arenbebek Zeynep30 hayir gormedim maleseff en son doktorum vajinama batikon temizliigi yapti 5 gun gecti sonra yine basladi ozellikle mantar
Zeynep30 Nily hemen uyuyabilmeniz gerekiyor gerçi farketmiyor ama wc bu aralar en sık ziyaret ettiğimiz yer 😄