Sule_123 Elayvzz bunu bende merak ediyorum canım bi arkadaşım da kullanıyor ama o sezeryan olduğu için 1 gün önce bırakacak bende normal doğumda nasıl bırakılıyor onu merak ediyorum
Elayvzz Sule_123 aynen benim de sezaryen olucak nasip olursa doktor 1 gün önceden keselim dedi ama korkuyorum
Smyy3496 Elayvzz evet yaptırdım pıhtılaşma bozukluğu çıkmadı ama iki tane kaybım olduğu için temkin amaçlı iğne vurdum
Gulcinn20 Merhabalar benim konu bırakmakla alakalı değil ama bende koldan vuruyordum ve sanırım yanlış bir vuruş gerçekleştirdim vurduğum yer morardı ve içinde nohut gibi şişlik var sizlerde de oluyormuydu ve nasıl geçiyor acaba bilgisi olan var mı ??
Elayvzz Gulcinn20 oluyor canım normal onlar bazen vurduğun yerden kanda gelebilir damara denk gelmiştir dağılmamıştır iğne kolda zor dağılıyor göbekten daha kolay geliyor bana 35. Haftadayım hala göbekten yapıyorum doktor göbekten vurman daha iyi demişti
Elayvzz _prenses_annesi sezaryen dan hemen sonra başlamak gerekmiyor muydu pıhtı atmasına karşı koldan yada bacaktan yapabilirsiniz
_prenses_annesi Elayvzz Hıç hıç yapmak durumda degılım. Evet yapmam gerekıyor. Ama. Kullanamıyorum. Canım cok yanıyor. Bebegım yanımda yok. En azından onu görsem. Sesını duysam. Tüm agrılarım kesilecek bana cesaret gelecek ama. Yapamıyorum
Ada_masali Doguma gtmeden bi gün önce biraktrdi sezeryan oldum ciktigim gün tekrar bi 10gun daha vurundum😭
Gnz Elayvzz ben bu sabah igneyi vurundum sonra birden suyum geldi hastaneye geldik genel.anesteziyle sezeryan oldum igneyi vurundugum icin
Stoppedstar Oksapar aspirin gibi değilmiş. En kötü operasyon günü kesiyorlar. Aspirini önceden bırakmak gerekiyor evet. Bana da serklaj öncesi aspirini en az 4 gün önceden kestiler. Kovid olunca oksapar başladım onu sadece operasyon günü yapmadı.