srnglcskn Busemustafa rica ederim ne demek 🥰 ben 14. Haftamda idrar yolu enfeksiyonu olmuşum Ege ünv. Acile gitmiştim kadın doğumdaki bir hemşire beni azarlamıştı son regl tarihimi unuttuğum için o ağrı ve acıyla hiç anlayış göstermemişti o yüzden devam ederim inşallah bi sıkıntı çıkmazsa çınarlıda. Fiyatları çok pahalı muhtemelen ben doğum yapana kadar 10.000 olur ama anlattığım olay yüzünden gitmem devlete artık
Busemustafa srnglcskn Allah insanına denk getirsin gerçekten bende hala kararsizim perinatoloji takipliyim zaten şuan Tepecik kadın doğumda bı sıkıntı da yaşamadım hiç beni odaların tek kişilik olmayışı( virüs olmasindan dolayı) ve hijyeni korkutuyor devletin ama bellide olmaz en son doğuma belki direk cinarliya giderim diyorum . Sağlıkla gelsin inşallah yavrunuz 💐
Busra_35 Sshr35 100 ₺ birden zam yapmışlar muayeneye, sürekli birşeyler değişiyor net de konuşmuyorlar. İnsan şaşırıyor devam etsem mi, başka yere mi gitsem diye🤷🏻♀️ Çınarlı da kime gideceksiniz?
Sshr35 Busra_35 Reşat bozoklara gittim fakat hiç memnun kalmadım bebeğimin boyunu bile söylemedi o yüzden tınaztepede devam edicem eşim kesinlikle istemedi bi şekilde gidicem doğumuma az kaldı çünkü 32+4 deyim malesef çok pahalı artkk herşey 😔
Daisy0903 Tugbali14 merhaba doğum 10000 TL olmuş diye duydum ama takipli olduğunuz için mi doğum fiyati sabit deduker acaba,ben de 33.haftadayim bizi etkiler mi doğum fiyatına gelen zam acaba
Esraayy Meshra_15 cavit mete bey var ona gidiyorum karşı komşum önermişti açıkçası doktorumdan bende memnunum ama doğum ücretleri çok mu uçuk olur acaba
Meshra_15 Benim doktorum özlem ozbilen de çok çok memnun kaldım doğumda aynı şekilde hastaneden de ekiptende çok memnun kaldım şimdi başka sehirdeyim orda olsam. Muhakkak yine oraya giderdim
zynepnur Meshra_15 canım bende oraya gitmeyi düşünüyorum muayene ve doğum ücreti ne kadar acaba bir de eş doğuma girebiliyor mu🙈
Burcukacar35 Özel can hastanesine gidiyorum. Doktorum sadık sözdinler çok memnunum. Doğum ücreti 10.250 muayene 390 içerisinde oda süsleme 1 aylık çocuk muayene ücreti ücretsiz ..
Seyhans35 Busemustafa Ben özel klinige gidiyorum. Doktorun dogum icin alacagi ucret 8bin. Hastanede 5500 civarında. 13.000 . Gerçekten bu rakamlar saka gibi ya. Daha 1 ay once sorduğumda 10 bindi. Bugun hastaneye gidip güncel fiyat aldim bilgin olsun. Resmen özelden vazgecip devlette mi yapsam diye düşünmeye başladım ama devlette pek iyi degil. Hersey para olmus resmen. Birde ben doğum iznine yeni ayrildim ücret yaticak bana. Ona rağmen bu parayı vermek istemiyorum ama ilk bebek işte insan yinede heves ediyor
Elif0611 Seyhans35 özel su hospitalı öneririm doktor son haftalarda bile alıyor çoğu doktor kabul etmezken ve doktorum aşırı iyi bilgili ücret gerçekten çok yüksek bi araştır derim
Meshra_15 zynepnur canım ben 4 yıl önce orda doğum yaptım şimdi başka sehirdeyim ama gecen arkadaş muayene ücretine 270 lira yazmistu
Meshra_15 Ama ben 4 sene önce doktordan da ekiptende çok memnun kalmıştım ameliyat sonrasında da çok güzel ilhilendiler doktoruma zaten telefondan sürekli ulasabiliyordum