aise_meryem Htc123yy ben orda kurtaj oldum o zaman hastane yeni açılmışti daha açılış bile yapılmamıştı. Kovid vardi berbat anılarım var o yuzden özel dedim ama fiyatlar da mecbur devlet diyor
aise_meryem pinarkibar evet evet kesinlikle.. doktorlar zam istediler de malum grevler felan fiyatlar otomotik yükseldi
Esss__ 123xyz evet ben de Umit Aydın’a gidiyorum. Ben de telefonla sordugumda 6.800 demişlerdi dogum fiyatlarini. Sezaryen, normal doğum ücreti fark etmiyor demişlerdi. Yazdığınız fiyati görünce şaşırdım. Acaba muayene ücretlerine de mi zam gelir ki :((
123xyz Esss__ doktorumuz aynı canım.Ben 26 haftalık hamileyim ilk muayeneye başladıgımda 265 tl ödüyordum sendika indirimiyle en son mayıs sonunda gittim ümit hocaya 415 olmuştu muayene fiyatı sendika indirimiyle .indimsiz de 515 tl idi.Yaz tatili dolayısıyla izmirdeyim uc hafta sonra gideceğim tekrar ümit hocaya son muayene fiyatı kac oldu kim bilir.Sen memnun musun ümit hocadan?
Zevcan Medar da muayne ücreti 390 tl oldu ve geçen hafta doğum ücreti sorduğumda sezeryan 6100 normal 7000 dediler benim kasım da doğum olacak o zamana kadar artar dediler
Esss__ 123xyz ben ilk haftalarda başka bir doktora gidiyordum 12 haftadan sonr ümit hanima geçtim. Şu anlik memnunum. Bizde sendika indiriminden faydalaniyoruz
Elif_Erdem Beyhekimde küvez yok yazmışlar küvez var geçen ay 5.200 dü doğum şuan ne kadar bilmiyorum bende burda bekliyim fiyat bilen varsa
aise_meryem Elif_Erdem beyhekimde yoğun bakim yok dedi doktorum. Ama belki yapmışlardir yeni hastane aciliyor ya.